Legend of Martial Arts

Alternative navne: Legend of Martial Arts

Spil Legend Of Martial Arts - Gratis klient MMORPG, lokalisering af det oprindelige spil fra Perfect World Entertainment. LOMA spil, der primært er udformet til at være en venlig og humoristisk. Her vil du ikke finde den sædvanlige brutalitet af online spil: kun et eventyr og sjov med grafik i stil med anime. Ikke så ofte set sådan et format - og sandheden er, at ikke alle kan hacke den virtuelle verden. Så risikabelt projekt kan allerede kaldt.

Gå til systemkrav spil Legend of Martial Arts, hvor du kan spille på enhver moderne computer er ikke krævende. For vil minimal konfiguration være nok processor med en clock frekvens på 1. 5 GHz, 512 MB RAM, VGA-niveau nVidia GeForce 4 Ti4200 eller Radeon 8500, en lagerkapacitet på 64 MB og 2 GB ledig plads på harddisken. Spillet understøtter kun operativsystemer Windows - måske kun kan dette blive et problem.

Registrering i LOMA online er meget enkel. Alt du skal gøre - gå til den officielle hjemmeside og indtaste deres login (for at komme ind i spillet og stedet), øgenavn, kodeord og din e-mail-adresse. I Legend of Martial Arts registreringen tjener til at aktivere kontoen, så indtast din nuværende adresse. Det er fortsat kun at installere klienten Legend of Martial Arts downloade det bekvemt for dig kan være på den samme spillets officielle hjemmeside.

Ved starten af ​​LOMA online, kan du oprette din karakter. I dette tilfælde, besluttede vi ikke at indlæse for meget: du nødt til at vælge en af ​​de racer, køn, ansigt og hår af den karakter.

Race er kun to personer og floden, er der ingen forskelle mellem dem, med undtagelse af ydre tegn ikke kan findes her. Da han nåede tiende niveau, kan du blive enten en kriger eller troldmand. Derefter vil på den tredivte niveau allerede for hver af disse klasser vælge en underklasse. Og tresindstyvende niveau specialisering. Således begynder spillet den samme for alle, men i sidste ende åbner 8 spilbare klasser - så det vil ikke blive kede sig.

Interface Legend of Martial Arts Online er enkel og intuitiv, forvirret ledelse er næsten umuligt. Jeg tror, ​​at mange mennesker betragter det som en fordel, fordi der ofte på udviklingen af ​​stikkontakter i de spil går en masse tid. Allerede på de første niveauer af sjov spil møder os: at give spillerne en slags kæledyr, som, mærkeligt nok, kan reduceres til hinanden med henblik på at avle med de bedste egenskaber. Walk deres små dyr i gaming verden, mener er hvor. Med hensyn til de quests, alle de sædvanlige: tage jobbet, udføre og køre væk. For at spare tid, selv sætte autopilot, hvilket i høj grad forenkler spillet virkelig, men i nogle tilfælde ikke fungerer korrekt. Da de grundlæggende evner af den karakter, kan du vælge en række forskellige kampsport. Samlet LOMA online spil fyldt med omkring 20 combat discipliner, som du skal lære.

Det skal bemærkes, at spillet gennemtænkt uddannelsessystem blandt andre spillere. Det betyder, at du kan tage en ven til de studerende, for at hjælpe ham i bytte for oplevelsen. Det er således muligt at spille på et hold og udvikler sig hurtigere. Spillet har mange andre sociale komponent: Du kan oprette en broderskab, klan, og selvfølgelig kan man blive gift og starte en familie. Alt dette gør spillet mere varieret i kommunikation og, vigtigst af alt, sjov. I almindelighed, selv det indtryk, at spillet er fokuseret på alle mulige social underholdning snarere end den endeløse pumpning og kæmpe monstre. LOMA online spil designet til et bredt publikum, så det er usandsynligt nogen er ikke hooked. Spillet har mange tegneserie, der ikke kan trække til sig selv. Men komedie, som det ofte er tilfældet, ord kan ikke beskrive.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags