Legends of Kung Fu

Alternative navne: Legends of Kung Fu

Legends of Kung Fu online spil - gratis klient fantastisk spil, der er designet i en ånd af kinesiske fine romance. Det er en verden, hvor din status bestemmes af evnen til at mestre de gamle kampsport. Respekt for indbyggerne i verden afhænger af evnen til at demonstrere deres færdigheder. Eftersom alle ønsker at forbedre sine kampfærdigheder, spillet Legends of Kung Fu tilbyder undervisning i forskellige skoler, der underviser det grundlæggende i kampsport. Desuden er du ikke forpligtet til at komme ind og forblive indtil udgangen af ​​kun én af de otte skoler. Der er en mulighed for at bruge alle skoler samtidig. Den vigtigste ting, du har formået at beherske de interaktion teknikker og lærte at bruge dem i situationer, der kræver. Hvor hurtigt du lærer strejker, blokke og finter afhænger af din grad af talent og opfindsomhed. Alle, der kommer her med en tørst efter berømmelse overfyldt hjerte har en chance for at lykkes! Næste, du forventer store ting!

For at downloade uden problemer Legends of Kung Fu, tjek på forhånd i henhold til computeren i minimum systemkrav: OS Windows XP / Windows Vista / Windows 7, Pentium4 processor 2. 4GHz eller tilsvarende GeForce6600 128MB grafikkort eller tilsvarende RAM 1 GB, ledig plads på din harddisk diske10 GB, internetforbindelse på mindst 1 Mb / sek. Før du downloade klienten, du har brug for Legends of Kung Fu registrering. Opret konto er ikke svært. Du skal udfylde et par felter: brugernavn, password, genindtaste adgangskoden. Kontroller også i spillet kræver, at du anerkende dit samtykke til projektet. En kvadreret ansvarlig for at abonnere på nyhedsbrevet, kryds er standard. Da det antages, at ingen ville noget imod at blive altid og overalt vidende.

Afspil spillet Legends of Kung Fu du starter med uddannelse i en af ​​skolerne. Men så kan du tilføje viden og i andre skoler, under hensyntagen til at og automater områder er også markeret. Der er sådanne skoler som Livgarden, tiggere, Wudang, forskere, Tan, Salig, Emei, Shaolin. Til gengæld hver af dem omfatter tre stilarter. I alt kan du træne mere end 10.000 enheder. Hvis bare du var i stand til at fordøje det hele!

Ud over det faktum, at den karakter vil forbedre deres kampfærdigheder til at vælge og erhverv. I denne udgave stadig demokratisk. Opdelt erhverv såsom fire typer:

- Mining erhverv (en landmand, fisker, minearbejder, etc. )

- Håndværk (smed, skrædder, kok osv. )

- "Kulturel" (musiker, kalligraf, etc. )

- "City" (spåkone, tiggeren).

Hvis du tidligere har valgt en profession eller anden grund ikke var lignende, det kan ændres uden problemer.

Det er værd at nævne, at online-tegn i Legends of Kung Fu er udstyret med evnen til at bruge energi Qi, at angribe fjenden på afstand (kontaktløs kamp), brug af våben, samt evnen til at beskytte sig selv uden din tilstedeværelse (kunstig intelligens). På de tilgængelige våben, kan vi sige, at området er virkelig imponerende arsenal. Hvorfor er der kun! Og stave og sværd og nauchaki og sværd og kæder og meget mere. Desuden er det muligt at opgradere eksisterende våben. Af alt dette følger det, at muligheden for personerne er næsten ubegrænsede! Gøre en indsats for nivellering og snart vil høste frugterne af dit arbejde!

Afspil Legends of Kung Fu vil du nyde fremragende udviklede forskellige systemer. Efter alt, PvP, og økonomiske og sociale system i detaljer gennemtænkt og afbalanceret. Plus et stort udvalg af quests at hjælpe med at forstå mekanikken i spillet, mens du tjener værdifulde ting. Kampe i spillet er en-til-en mellem små grupper og masse. Alt dette skal du gå! Men ikke for ingenting, at du honing deres færdigheder i specialskoler! Det sociale liv giver brugerne glæden ved at kommunikere med hinanden, muligheden for at udveksle gaver og sjove bryllup, selvom du er heldig at mødes med sin halvdel. Økonomi involverer transaktioner og handelsmæssige forbindelser. Spil valuta er knust sølv eller massivt sølv. Men du kan købe for ægte guld. Dens anvendelse giver nogle fordele.

Start Legends of Kung Fu spil nu! Hvorfor sætte sådan en spændende oplevelse for senere? Fleksibilitet storylines og diversificere vil tilfredsstille selv den mest krævende. Tag et maksimum på livet! Nyd spillet!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags