Legends Heroes

Alternative navne: Legends of Heroes

For at begynde at spille Legends of Heroes online, skal du være registreret. Deltag i spillet Legend of Heroes tager dig mindre end et minut. Den består af flere trin:
1. Indtast dit login.
2. Giv en e-mail-adresse.
3. Accepter brugeraftale og regler for privatlivets fred.
Efter disse tre trin, Legends Heroes registreringen er overstået.
Online spil LegendsofHeroes har en stor befolkning, hvoraf du skal vælge en repræsentant for en race:
• Folk;
• Elves,
& bull ; Highlanders;
• Sirens;
• Orcs;
• Spiritus; [_1_ ] • Beboere fangehuller,
• Demons;
• Undead.

Før du spiller i Legends of Heroes, er du nødt til at forstå, hvad er fordelene ved hver race.
Folk er stærke militære strateger. De gjorde våben og rustninger af højeste kvalitet, der kan kaste besværgelser på deres fjender. Folk, der er involveret i avlsheste og Griffins.
Elves lever i skove. Deres fredelige eksistens i harmoni med naturen er deres lykke - for alfer intet er vigtigere end at være vogtere af stedsegrønne skove.
Highlanders foretrækker at bo væk fra andre mennesker. Ved karakteren af ​​Highlanders er meget uforudsigelig og helt unik - nogle kan være ganske venlige, andre er utrolig hård og blodtørstig.

Meget sjovt at spille Legends of Heroes sirener - sump skabninger. Tilpasning til livet i et sumpet område, deres hud er dækket med skæl. Det vigtigste våben i Sirens er en gift, der forårsager fjender ikke kun følelsesløse, men endog døden.
Orcs folk rasende og meget stærk. De er født til at være krigere. Orcs avlet høje monstre: Thunderbird, ulve og andre skabninger til at hjælpe dem i kamp.
Spil Legends of Heroes Online er befolket meget mystisk race. Parfume - Den mest mystiske indbyggere Batei. Alle ånder har egenskaberne for elementer - ild, is, jord og luft.
I mørke underjordiske huler afgjort beboere dungeons. Ingen kender disse rå fangekælder bedre end dens sande indbyggere.
Demons fundet deres bolig nær vulkaner, fordi de er evige associerede ild og varme. Fra andre folks dæmoner især fremhæver den rå rødbrune hud. Deres vigtigste våben - hornene og skarpe kløer.

Legends of Heroes online bebor en anden race, hvis oprindelse er indhyllet i mystik - de udøde. Mange siger, at gå død - er døde sjæle, der ikke forlader denne verden af ​​had og hævn.

Online Game Legend of Heroes har deres egen lange historie. Når du opretter, var verden en keeper - Nils, der gjort alt for at perfektionere sin skabelse og bandlyse onde.
I århundreder dannet ni civilisationer. Sidste var spiritus. Deres elementer ikke var håndgribelig form, således Nils gav dem liv og form.
Watching liv hans kreationer, begyndte Nils at bemærke, at skabe venlig og lys, skaber blev forbitret og mørke pisken overhånd over dem. Krogstad, og sørg for, at verden selv er ond, blev Herren of Darkness.

Under regeringstid af Lord of Darkness Batei eksistens var truet mod ham var tre guder:
• Fiona gudinde for livet,
• Arumar - gud krig,
• foruroligende - gud for visdom.

Krigen mellem guderne og Herren af ​​mørket varede i århundreder og endelig blev den mørke herre besejret. Men Herren of Darkness chefer lanceret endnu et knusende slag - guderne var udmattede og faldt. Deres sjæle eksplodere i fragmenter og spredt.
Nu Bath var opdelt i fire regioner, regeret af Døden, ild, Doom og Immortal herre onde.

Begynder at spille spillet online Legends of Heroes, vil du indse, at alle folkeslag er forenede ved kun én idé: at samle kræfter og ødelægge alle fire herrer.
Deltag Legends of Heroes - Din chance for at vise al sin styrke og militær betydning.
Legends of Heroes online spil venter på dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags