Romerske legionærer

Alternative navne: Legioners

Browser online rollespil legionærsyge gamle Rom tilbyder dig at fordybe sig i virkeligheden i det gamle Rom, for at opleve den skæbne alle retssager romersk legionær, besøg gladiator hud og deltage i kampene i arenaen. Trods det faktum, at online spil romerske legionærer online placeret som afslappet sjov, der er alt det nødvendige for fuld udvikling af den karakter - alle mulige muligheder for nivellering, deres gaming love, underholdende atmosfære og spilmekanik.

Hvordan til at skrive til os om spillets udviklere, dens ydeevne er blevet testet med succes i alle browsere, så Roman legionærsyge, kan du spille på noget tidspunkt bekvemt for browseren. Med hensyn til de systemkrav, så kan vi kun sige, at standarden konfigurationen af ​​computeren på kontoret - er en farbar vej, og hvis din pc har en god processor og forbedret Pentium typen VI, vil du ikke bare spille legionærer i det gamle Rom og "flyve" og for denne virkelighed.

Deltag i spillet legionærer i det gamle Rom, som det skal være for afslappet publikum, enkel og umiddelbart tilgængelige på den officielle hjemmeside. For at registrere skal du besøge webstedet og klikke på "Tilmeld Roman legionærsyge komme op med et login, vælge kønnet på din karakter, skal du angive adressen på en postkasse og en stærk adgangskode. Når du har bekræftet, at de legionærer i det gamle Rom Online tilmelding - det virkelig er dit initiativ og linket for at aktivere din konto, kan du roligt gå til "brød og skuespil for."

Først, "brød" tobish at på grund af, hvad din karakter vil eksistere. Begyndere starter med at spille spillet online legionærer i det gamle Rom som upåfaldende borgerlig der har en sjæl næsten intet men store forhåbninger om at blive en legionær imperium. Til en start, naturligvis vigtigt oplevelse. Hvor kan jeg få det? Gå til træningslejr, der
bevise dig selv i arenaen for begyndere, hvad vil du og de erfaringer og belønninger. Desuden, hvis uddannelsen vil blive en succes, vil du automatisk finde dig selv på det fjerde niveau af spillet.

Another "brød" Legionnaire men hans militære karriere, tjener det guld. Først vil du få penge for arbejdet i stalden - ja, der sagde, at våben og rustninger kommer let? I fremtiden vil du være i stand til at tjene mere værdige måder, såsom crafting eller quests. Og hvis først du vil spille spillet online romerske legionærer praktisk ubevæbnede og uden ammunition, så som pumpe kan købe alt hvad du behøver i butikken eller huset sjældne bøger - våben og rustninger, og hvad der skal bære kejserlige kriger. Af den måde, er der et stort udvalg af dem, men du har råd til kun, hvad der er til rådighed for dit niveau. Til denne samme niveau af stigningen, starte quests. I værtshuset vil du finde en NPC - en karakter, hvorfra få det første job. Her finder træneren, som kan være nyttige til at købe et kæledyr.

Du vil blive bedt om at vælge mellem fire dyr: bjørn, hund, bengalske tiger og en løvinde. I fremtiden vil det være muligt at komme ind i klanen eller individuelle dyr af andre arter, vil de være meget stærkere end disse fire. Nå, så langt, og et kæledyr - god beskyttelse mod omverdenen, som er fuld af rovdyr, både dyr og mennesker arter.

Legioners online Spillet indeholder også en automatisk kamp. Tobish, i henhold til dine parametre valgt fjende, og kampen finder sted uden din direkte medvirken. Og ved udgangen, vil du blive informeret om den mængde af erfaring og bonusser optjenes (i tilfælde af sejr, naturligvis).

Desuden legionærer i det gamle Rom online spil, hvor du kan hellige sig til erhvervet, fire af dem her - Blacksmith arbejdstager, herbalist og kok. Fås også til udvikling af særlige færdigheder og så meget mere, der kan karakteriseres ved en meget korrekte ord "spektakel".

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags