Les Royaumes Renaissants

Alternative navne: Les Royaumes Renaissants

Spil Royaumes Renaissants er et gratis, internationalt og virkelig massivt multiplayer online spil. Du behøver ikke at downloade noget - til at spille en hel kamp i forynget Kingdom behøver kun en browser. Dette spil perfekt genskaber forskellige genrer og har en strategisk rolle, og sammen med de politiske komponenter.

Når du er i Royaumes Renaissants afspilning kan du fordybe dig i den tidlige renæssance i Europa. Din karakter vil begynde at spille en beskeden rolle i den vagabond, men hvis han vil have den vedholdenhed, udholdenhed og færdigheder, så i sidste ende, vil du have mulighed for at klatre hierarkiet og til at spille en betydelig rolle i det politiske liv i kongeriget.

Før du spiller Royaumes Renaissants , at din computer opfylder systemkravene såsom: frekvens processor - 2GHz; RAM-1GB Video Card - 128MB. Deltag i spillet Royaumes Renaissants vil ikke tage en masse tid og let:

1.                   På hovedsiden skal du vælge punktet "registrering",;

2.                   Indtast brugernavnet;

3.                   Angiv en gyldig e-mail;

4..                   Indtast en sikker adgangskode og gentage det,

5..                   Vælg "registrering" og Royaumes Renaissants registreringen er overstået.

Spillet blev udgivet i 2004, efter at hun blev hurtigt en klassiker, så at sige, det benchmark for web-spil. Spil Royaumes Renaissants var præget af mange priser, er blevet oversat til 25 sprog, og dens succes er simpelthen utænkeligt.

Hvis du er på udkig efter en blodig kamp eller den nyeste kunst 3D, derefter Royaumes Renaissants online vil opfylde alle dine forventninger . I dette spil, hvis du ønsker at avancere i hierarkiet, eller at tage positioner indflydelsesrige person, så er du nødt til at forhandle ... Spil Royaumes Renaissants - det er en kompleks og rig spil, hvor menneskelige relationer frem for alt andet.

I løbet af renæssancen, bliver du en vagabond i det nye Europa i midten af ​​det femtende århundrede, og det er nødvendigt at gøre fremskridt i den sociale rangstige. Alle de tegn, du vil støde på i spillet, det er tømrer, bager, hvis brød du køber, mølleren, der producerer mel, peddler, som importerer hvede fra fjerne lande ... og selv borgmester i din by, dit amt fogeder, dommere, ledere af hære eller dronning af Frankrig!

Du vil Royaumes Renaissants spille og indse, at dette er en enorm verden, som strækker sig til hele Europa på 25 sprog: du kan for eksempel tage båden til at krydse Den Engelske Kanal, og kan tilslutte sig det Osmanniske Rige. Men du skal huske, når de rejser Royaumes Renaissants online , hedder det, at den politiske situation, som du krydser grænsen, og derfor kan skabe konflikter!

Men hvis disse eventyr er ikke for dig, så du kan vælge og fredelig livsstil. Måske vil du hellere stræbe efter at tjene til livets ophold i spillet Royaumes Renaissants , ved hjælp af dine marker og voksende dyr eller producerer sjældne genstande for den internationale handel ( gobeliner, lokale spiritus, og så mv. ). Hvorfor tager du ikke åbne en restaurant eller formue i handel? Thanks optjent kapital kunne du godt råd, for eksempel til at blive borgmester eller bare leve et lykkeligt liv uden at forlade din landsby spil Revival Kongerige.

Siden 2004, udvikling team af Shogun konstant berige spillets verden Royaumes Renaissants online permanent basis. Navigation, skibsbygning, medicin og sygdom, så er en del af de seneste forbedringer. Og i 2013, nye spillere forvente nye overraskelser. Tilmeld dig nu og udforske verden Royaumes Renaissants online , hvis du gør det i tænderne!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags