Livet er feudalt

Alternative navne: Livet fra Feudal

Life er Feudal: Fødselslivets oprindelse.

Det kan siges, at spillet Livet er Feudalt i mange henseender ligner andre klients multiplayer-produkter, men har stadig sine unikke særpræg. En af dem er, at gameplayet kan fortsættes på ubestemt tid, i mange år at udvikle sin egen graying eller en separat homestead.

Huset Bitbox-udvikleren, der for nogle år siden fortalte hendes planer for hendes hjernebarn, gjorde denne accent. Forfatterne ønskede at præsentere spillerne med et helt unikt legetøj, hvor alt er så tæt som muligt på virkeligheden. Valget af temaet i middelalderen kan også kaldes vellykket. Det er denne periode, der især tiltrækker mennesker med sin komplicerede livsstil.

Feudalismens Fejl.

Bed af spillet Livet er Feudalt, venter du nok på nogle af de privilegier, der er forbundet med denne klasse. Men det skal bemærkes, at den nuværende elite og middelalderen er forskellige fra hinanden, som sommer og vinter. I dag ligner den herskende klasse at give ordrer og venter på deres øjeblikkelige udførelse. I gamle dage opnåede de gode ved deres eget arbejde. I begyndelsen har du absolut ingenting, og på et udpeget stykke ufrugtbart jord skal du vokse en aktiv afvikling. Vil spise? Engagere i landbrug. Og alle værker tænkes igennem minutia udvinding af sten fra jorden, pløjning, såning frø, vanding og skadedyrsbekæmpelse, høstning. Derefter skal det behandles, at du er blevet fri af halm og slibning til mel. Det sidste stadium bakker brød. Som følge heraf skal du have en slibemaskine og et bageri. Glem ikke værktøj til at arbejde på jorden. Efter alt har du brug for en plov, og heste kan hjælpe med at fremskynde arbejdet på jorden. Dette fører til nødvendigheden af ​​kvægavl og opførelsen af ​​en smedje for at skabe de nødvendige redskaber og krige.

Konstruktion af huset foregår på et lignende system. Du er bevæbnet med en økse, gå til nærmeste skovbælte og skær ned træer, indtil træet er nok til at bygge et hus eller en anden struktur. Ud af malm eller kul? Det er på tide at afhente en pickaxe og gå til minen. Ønsker du at diversificere menuen på bordet? Dette fører til tanken om, at det er tid til at tænke på at udvide økonomien. Byg dyrehuse, så flere afgrøder, bygg yderligere produktionsbygninger. Som du kan se, kræver alle bekymringer omhyggeligt arbejde. Derfor, for at bestille det nødvendige antal bestyrelser i butikken, og derefter aktivere funktionen af ​​automatisk konstruktion vil ikke fungere. Overalt har du brug for din direkte deltagelse, og herfra kommer hele spilsystemet.

  • Engør guild

flere muligheder

To begynde at du skal downloade Life er Feudal, og udforske mulighederne i spilpladsen.

  • Extend resources
  • fremstilling af værktøj og våben
  • Assimilere forskellige færdigheder
  • Learning in Military Affairs
  • Beskytt dit domæne
  • Expand territoriet
  • Research new areas
  • Brug flere bygninger

Vælg dit eget scenarie af handlinger for at fokusere på at forbedre personlige ejendele eller etablere en løsning under dit lederskab. I processen, når du er i livet, er Feudal at spille, kan du lede gården, og når det bliver kedeligt i et begrænset rum, skal du være med i guilden, og dit liv vil ændre sig mærkbart. Ja, det vil have en vis risiko, men det bliver meget mere interessant.

Er spillet Life er Feudal kan du oprette dine egne squads for væbnede skirmishes med naboer eller tilslutte andre for at få din andel af jorden eller andet overskud i kampagnerne.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags