Liga online

Alternative navne: Liga online

League online - er et multiplayer fodbold spil med unik 3 D grafik, så du kan se kampen bedre end i det virkelige liv.

Online Game League live for korrekt visning af gameplay gør følgende computer krav til den fremtidige ejer af holdet:

· Windows

· Internetforbindelse med høj hastighed,

· Processor: Pentium III 600 MHz eller [ _2_] over

· RAM 1 GB RAM

· Video: Kompatibilitet af DirectX 9. 0b eller Open GL 1. 1.. 3D-grafikkort tilsvarende GeForce 32MB og over

· Mindst 1 GB ledig plads på harddisken

· DirectX 9. 0C

· Flash Player 9. 0 og højere

· Browsere nyeste version - IE [ _2_], Opera, Chrome, Firefox med støtte th Java

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for til League Online registrering, vil du have mulighed for at afprøve match og forstå, om du passer dette spil. Til dette skal du downloade klienten, det program, du ønsker at installere på din computer.

Register Online League spil er meget simpelt. Først og fremmest er du nødt til at samle et hold af spillere fra den indførte og derefter indtaste:

· Brugernavn

· Password

· Elektronisk postkasse adresse,

· Kode fra billedet.

Når du har bekræftet og post, downloade og installere spillet klienten League Online tilmelding er færdig, og du kan gå direkte til spillet.

Begynder at spille spillet Liga Online, gå til menuen kommando. Først skal du give den et navn, og derefter beslutte, hvordan farverne vil blive brugt til fodbold uniformer. Erfarne spillere er rådes til at købe et klubkort - det kun åbner den fulde kapacitet, der findes i spillet, herunder adgang til alle turneringer.

Liga Live-spil har flere turneringer, deltagelse, hvor er ofte afhængig af dine evner

· Tournament luft , det kæmper hold uden en klub-medlemskab;

· Tournament land , hvori involverer alle aktører på vilje

· Turnering vand , som er lukket for dem, hvis vurdering er under 1600,

· Tournament ild , for hvilke du brug for at tjene 1900 rating point,

· Golden League , som er tilgængelig Kun spillere, der har nået level 40.

Når du spiller online spil League Live, vil du have masser af måder at gøre dit hold stærkere. Først skal du gå gennem alle de praksis kampe og få den femte niveau i spillet. Først da vil du blive optaget til de store turneringer. Hvis du føler, at du har nok erfaringer i uddannelse, er det altid muligt at erhverve i en venskabskamp, ​​selv om vi ikke må glemme, at ratingen er kun gyldig, når du deltager i officielle kampe.

For det andet vil du være i stand til at udvikle deres egen taktik - angreb og forsvar, samt eventuelle tredjeparter. Eller du kan bruge den taktik, coach, som fører sit hold til sejr i det virkelige liv. Taktik kan skiftes i løbet af kampen.

Tredje, når du spiller i League Live, kan du, tjene penge til at købe et hold af kendte spillere, herunder målmanden, samt trænere. På vores spil er varm debat, som spillerne til at købe bedre.

Fjerde at spille i League Live-helt på toppen, kan du købe specielle sko og andre "dimser", der øger ydeevnen og karakteristika af spillere.

Team spiludviklere gennemfører løbende forskellige kopper og turneringer, hvor du kan bevise, at dit hold fortjener at bære titlen på den bedste. Derudover kan du deltage i en klan, der vil give dit team til at deltage i særlige battles klaner.

Spil League Levende blev skabt specielt til fodboldfans, som ikke tidligere har haft mulighed for at sætte deres viden om vindende fodbold taktik.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags