Lys & Mørke

Alternative navne: Lys og Mørke, LD

For dem, der har erobret verden «Lineage» og nostalgisk, tilbyder at mødes med spillet Lys og Mørke online - browser RPG, ikke meget ringere end sin forfader. Online spil Lys og Mørke - det er et fantastisk arbejde med grafiske designere, kvalitet animation, stor spores fred og fantastiske billeder. For at komme ind i denne historie, tage det første skridt - registrere. Deltag i spillet Lys og Mørke normalt passerer uden indviklede elementer - navn (hans egen, så kom op med for den karakter), e-mail-adresse, adgangskode og bekræfte det, eller ikke abonnere på nyhedsbrevet, den brugeraftale. Alle af dem? Er registrering Lys og Mørke - i lommen. Nu er det fortsat at vente på brevet med aktivering af kontoen, bekræfte den, og sørg for, at dit Lys og Mørke i online-registrering var vellykket.

Det første skridt, før du begynder at spille spillet online lys og mørke, er at vælge en server, som vil blive skabt af din karakter. Det er konventionelt kaldes de to verdener - Thor og Ares. Thor på serveren virker standard PvP. Her vil du være i stand til at realisere sig selv i slagsmål og kampe som monstre og andre spillere. Pudsigt nok ikke, at tilladelse til at angribe dig ikke har brug for, så være klar til lyn-angreb, og forbered dig på dem. Godt show i sig selv - og du vil sætte pris på ikke eneste allierede, men også rivaler (tilføje point til dine kampevner). Hvis du går spille i lys og mørke på server Ares, vil du blive beskyttet mod enhver form for overraskelser - der er kun plads til specificeret forstå på dueller og kampe, ingen spontanitet fjenden, selvom du også handicap stede. Godt og andre nuancer - for eksempel er det muligt at indgå en pagt med det samme den samme modstander, for at ødelægge fjendens neutrale (monstre).

Defineret serveren, og det ville være godt at skabe en figur. I Lys og Mørke kan spille for krigere, tyve, købmænd, bueskytter, Præster og Mages. Valg af en klasse, vil du blive dirigeret til det tilsvarende placering, og starte fra "Chronicle" af hans helt. Passerer et nyt niveau, vil optjene point til at forbedre personlige karakteristika helten - smidighed og udholdenhed, styrke og intelligens, held og dygtighed. Tilføjelse til deres kontante reserver, gå til våben og udstyr i byen, der er du butiksejere og "god skjold" tilbud, og "dårlige sneakers" kan belønne.

Lys og Mørke spil online simpelthen vrimler med historie quests, og der er endda nogle, som er specielt designet til en bestemt klasse af tegn, som er særligt populære hos dem, der forpligtede sig til at spille spillet online Lys og Mørke. TK spilproblemer spørge ikke-player karakterer, og den måde, de er hurtige og afskedsord skænke.

Lys og Mørke online spil, "dækker" et stort område - område kort finder sted på 15 th m. miles. Der er et stort antal steder, men flytte mellem dem er ikke let. Hvis du er en velhavende helt, derefter gennem særlige portaler levere dig hurtigt og bekvemt, men hvis med mønter svært derefter gå på en lang rejse til mounts eller svømning med andre helte, der organiserede klan, for eksempel.

Også i Lys og Mørke kan spille, tage en neutral position - høst, lære håndværket. Og det hele sker meget realistisk, hvis en høst - så i rette Tid, hvis opholder sig, så natten (spillet har en dag og nat) og mange andre detaljer, der skaber en vidunderlig atmosfære, en farverig og lokkende for spilleren.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags