Dashing 90

Alternative navne: Lihie 90

Dashing 90. online - gratis browser spil skabt af inspiration fra serien "Brigada". Dette online spil Dashing 90 er den samfundsøkonomiske simulator, transport spilleren ind i verden af ​​den seneste tid i vores land. Tidspunkt for korruption, ødelæggelse og kaos. Man bliver tvunget til at søge et bedre liv på egen hånd, skuespil middel til at opnå mål.

Dashing 90th online spil, hvor handlingen foregår i en virtuel by, som er inddelt i zoner for indflydelse af bander, som hver især specialiserer sig i en bestemt form for kriminel aktivitet. Din opgave i dette spil er at overleve og gradvist øge sin autoritet, med henblik på at blive mester af skyggen som følge af byen og så meget som muligt at bo på dette site. Du kan spille spillet Dashing 90. online og deltag i en af ​​de grupper, som er implementeret i den kriminelle område, som du kan lide, eller gå din egen vej og organisere dine in-game virksomhed, der åbner et forlag, beskæftiger sig med handel, våbensalg og dvs , Eller sammensætte en bande og gøre pengeafpresning.

Minimum systemkrav: internetforbindelse på 64 kbit / s, der er installeret Adobe Flash Player 10, RAM - 1 GB harddiskplads - 512 MB.

For at starte spillet kræver registrering i spillet Dashing 90th.
Register Dashing 90 på flere måder: Du kan komme ind via en af ​​de sociale netværk, der allerede er registreret. Hvis ikke, kan det gøres ved hjælp af din e-mail-adresse. Eller registrere på webstedet ved at angive navn (under det du vil kende de andre spillere i spillet), din e-mail og adgangskode. Dashing på denne 90. registrering vil være komplet.

Siden begyndelsen af ​​det spil, du kommer ind i den neutrale zone. Hvis du ikke ønsker at følge en historie og ikke vælge rollen som en af ​​de militante bander, med henblik på at tilpasse sig til spillet og få erfaring, er det ønskeligt at indhente oplysninger fra edb-tegn.
Må ikke forsømme uddannelse og ikke at hæve deres niveau, baseret på en let sejr. I første omgang bør alle det samme ske mindst en nem opgave, og dermed øge deres egenskaber og færdigheder.
Fast karakter og spille spillet online Dashing 90 kan være i enhver placering, herunder territorium de andre grupper, men det skal være meget forsigtig, fordi det tegn kan angribe på ethvert sted, selv under opgaven. Efterfølgende tjene prestige og penge, kan du købe eller bygge sig selv et hjem og begynde at etablere deres egen virksomhed. Dette er den mest interessante træk ved spillet: her spillere kan spille Dashing 90 lokationer og udvide og ændre deres udseende. Du kan bygge huse, butikker, kontorer i særligt udpegede områder. De kan bruges eller sælges på auktion.

Meget interesseret i dette spil, de baltiske Hoteller kæmper - med samtidig multiplayer planlagte aktioner. Det er i en kamp et par spillere kan deltage på samme tid, behøver spillerne ikke gøre bevæger sig i en streng rækkefølge, mens der er en mulighed for at ændre løbet af slaget våben valg, eller en kombination af slag.
 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags