Lineage 2

Alternative navne: L 2

Prequel million favorit RPG «Lineage» - online spil Lineage 2 temmelig hurtigt også vandt fordel for gaming. Selvfølgelig! Flere karakterer, flere våben og rustninger, monstre og bosser, forbedret grafik og opdateret gameplay - i Lineage 2 online du behøver ikke at fange mig selv tænker, at "alt dette er sket."

For at give dig selv til at absorbere denne nye og uudforsket denne dragende verden, du har brug for at få din konto. Vi gør opmærksom på, at ofsayte Lineage 2 Online registrering udføres ikke. Dette gøres på serveren side, er du nødt til at bede om hjælp i "registrering Lineage 2", og du vil blive præsenteret med en liste over servere (officielle og ikke virkelig), der tilbyder tjenesten "registreringen i spillet Lineage 2".

Så hvis du med succes har registreret og kan spille spillet Lineage 2 online, er det tid til at oprette din karakter. Løb i spillet er stadig fem, men klasserne blev mere - nu er der otte. Men gå i orden. Play Lineage 2 kan du i Orc dem som mennesker (mennesker), dværge, elvere mørkere eller lysere. Race af mennesker, selvfølgelig, de fleste numerisk og det tilbydes følgende klasser - Battle Mages, Necromancers, Summoners, Læger og Hjælpere. Mindst numerisk, men den mest nyttige løb - nisser. De er ressourcer uvidende slags, våben eller sjældne artefakter, selvfølgelig, for de penge, og vil dele med dig. Der er to klasser - Bøssemagere og søgere ressourcer. Den stærkeste løb - Orcs, der kæmpede for det meste "erfarne" spillere Lineage, har fire klasser: destroyere Stærkeste herre og opfordrer til en kamp. Light Elven løb - løb smukke skabninger. Denne statelige, hurtige og interessante karakterer, de er ganske stærk nok til at gå til fjenden, men deres fredelige natur generelt er imod vold. I lyset alfer race spil Lineage 2 Online tilbyder os et valg af syv klasser - Singing Sword, Ridder af Altar Plain Runner Silver Hunter Singing spell Sergent Orakler og Summoner. Og endelig forvist løb Dark Elves tilbeder den mægtige og nådesløs gudinde SHILEN er der seks klasser - Shillien Knight, Sword Dancer, Mørk Runner, kaste trylleformularer, og underofficer Mørk Summoner Shillien Oracle.

Defineret i denne vifte af figurer, deres egenskaber og færdigheder, før du spiller online spil Lineage 2, så glem ikke at komme op med navnet på sin helt, han fortjener, og for at skabe et portræt, der matcher hans race. Og, selvfølgelig, gulvet - der er ingen begrænsninger for kvinder, muligheder for alle tegn er lige, uanset køn. Fremadrettet afsløre den lille hemmelighed om din figurs udseende - i fremtiden vil du være i stand til at købe en speciel drik, der kan ændre udseendet af helten (men kun udseende).

Utvivlsomt, Lineage 2 online spil for hvilke der ikke skam at skille sig af med deres virkelighed. Denne verden er virkelig fanger - gameplay, billeder, fantastiske evner, våben, udstyr, beholdning. I øvrigt, med hensyn til de tre sidste afsnit - den nyankomne kun vil have en standard for sin klasse våben og genstande, der er nødvendige for quest (og sig selv - den rustning på det). I fremtiden, da pumpning af helten, vil du være i stand til at få ham mere alvorlig ammunition. Omkostninger er tilbøjelige til at henlede Deres opmærksomhed på, at alle de våben, rustninger og andre elementer, ligesom en magisk mode smykker har såkaldte Grady tobish grænseværdier, hvor de kan bruges.

Ud over alle de ovennævnte, vil jeg gerne komme med et par mere accenter, uden der spiller Lineage 2 ville ikke være så interessant. For eksempel til rådighed for at forstå systemet for karma, eller udviklingstrin klaner (op til 5 niveauer), eller ... åh, det er svært at være objektiv til spillet, som du ikke ligefrem trække vejret! Så jeg er færdig med opus og foreslå dig at lære om alt.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags