Living Efter War

Alternative navne: Bor Efter krigen, Livet efter krigen

Living Efter War vildt - handling strategien med elementer [ _1_] MMO og RTS . Begivenheder udfolde sig i en mørk fremtid, hvor menneskeheden efter en atomkrig blev tvunget til at opdeles i forskellige fraktioner. Du er nødt til at kæmpe for sit fædreland som en del af dem, der ikke er ligeglade med det. Hvordan tingene har faktisk skete? Nogen muterede og var stadig på sin planet. Andre fløj ud i rummet og fandt ly der. Vender tilbage efter 200 år har folk gået fra et rumskib "Tomorrow", og undrede sig over den forvandling, der fandt sted under deres fravær. Repræsentant for en ny løb Nak - er genetisk modificeret mennesker. Og måske folk med samme udseende og være i stand til at finde et fælles sprog med dem, men der er en tredje grebet nation - shamak. Disse skruppelløse skabelse strejfe overalt og forsøge at slavebinde de andre indbyggere i uheldige planet. Der er modstand i løbet, er alle til rådighed stående midler. Optræder på baggrund af ruinerne. Ja, vil jorden aldrig være magen til hendes tidligere selv, og alligevel er hendes skæbne er i dine hænder!

Deltag i spillet L . A . W . tager spillerne ind i fremtiden, og hvordan du påvirker det vil afhænge af den indsats, der gælder. Sørg for, at systemkravene ikke vil svigte. Pc'en skal opfylde følgende parametre:

  • OS Windows XP / Vista / 7
  • Processor Core 2 Duo , 2.. 5. Ghz
  • Video Core 2 Duo , 2.. 5. Ghz
  • HDD 4. GB
  • 1 GB RAM

L . A . W . Tilmelding er i sagens natur tilladelse, hvor du ville skrive:

    1. Log ind
    2. Password

Næste, følg guiden for at installere spillet, skal du downloade og installere klienten.

Spil L . A . W . Online - et ønske om at overleve i verden efter Cataclysm. Men din opgave er ikke blot at beskytte sig selv, men også for at opnå succes. Tilbyder endeløse kampe for ressourcer, episke raids og spændende på samme tid farlige missioner, samt gruppens opgaver af forskellig kompleksitet. Tag kommandoen over tropperne, bygge teknik hjælpe hans fraktion til at vinde magten i den nye verden. Lær at kombinere deres martial færdigheder, således at de udgør en reel dødelig blanding. Vælg hvilken måde du ønsker at gå. L . A . W . du kan spille som en kriger, et spøgelse eller Psionics. Udvikl din karakter til slagmarken, han var uovervindelig!

Lad os se på klasser, repræsentanter for som findes i hver fraktion. Så kriger - forsvarer af hans medarbejdere, der er klar til at stå op til sidste blodsdråbe. Tung rustning værne om det i kritiske øjeblikke, og beherskelse af automatiske riffel og to-hånds sværd gøre fjender skælve. Spøgelser hensynsløse, hemmelighedsfuld, med unikke talenter. I kamp, ​​de frygter åben konflikt, men takket være dens vigtigste våben - tricks og snedige manøvrer - fjenden kan påføre stor skade. Psionics - en sjældenhed, men en stor værdi for sammensætningen af ​​nogen hær. Dette obdarovannye valg, i stand til at påvirke tankens kraft. Deres arsenal er fyldt med forbandelser effektive, udover slagmarken, de kan ødelægge fjender voldsomme flammer, frost eller elektrisk stød forårsaget af viljestyrke.

Play L . A . W . Du er ikke bare kæmper med kunstig intelligens eller ødelægge hovedløse mål. Her kan du konkurrere mod andre spillere. Vis dine taktik, fordi plottet L . A . W . o nline har at gøre det.

Sæt dig ned hurtigt i din tank eller helikopter og begynde at spille spillet L . A . W . Administrere både terrestriske og luftbårne tropper. For uanset hvad du kommer fra, er der altid en mulighed for at vise deres talent til fulde!

L . A . W . spillet tilbyder at slutte sig til lauget og kæmpe hånd i hånd med ligesindede. Tro på, at følelsen bag hendes støtte, kan du bevise, hvem der virkelig er føreren af ​​Jorden. Gør dig klar til en vanskelig prøve, skal du være tålmodig og gå videre til en lysere fremtid! Lad held omgår din side!

 

Spiller også