League of Legends

Alternative navne: League of Legends, LOL

League of Legends online - gratis multiplayer rollespil med strategi elementer. Projektudvikler - Californien Company Riot Games, og fungerer som en udgiver THQ. Hovedsageligt spil League of Legends minder berygtet projekt Dota All Stars. Spændende begivenhederne i spillet udfolde sig på fire kort. Hvordan præcist vil kæmpe afhænger af, hvad kortet er i øjeblikket. For eksempel kan på de første to kort i kampe tjene tre spillere mod tre eller fem mod fem. På tredje kort er en kamp mellem holdene for kontrolpunkter, og den fjerde - en smal passage, hvor der er fjender af fem spillere mod det samme beløb. Grafik af alle steder, bogstaveligt fabelagtig. Gameplay lagt ud og detaljeret, der ikke kan, men glæde sig mange brugere. I historien i spillet bør være at sikre, at faciliteterne blev ødelagt modstandere, men glem ikke at kontrollere deres egne beskyttende tårne. Hvis i hverdagen behøver du ikke har nok spænding skraste din fritid ophold i virtual reality. Spil LoL er bedst egnet med henblik på at øge adrenalin i blodet!

Bliv en legitim bruger Hjælp League af Legends registrering. I form, skal du gøre følgende oplysninger: brugernavn, password (gentaget i næste linje), e-mail-adresse, fødselsdato. Du bør også sætte et flueben, og dermed udtrykker accept af reglerne. Abonner på nyheder leveres som standard. Endelig skal du skrive koden fra billederne og klik på "Play For Free". Før du opretter en konto, skal du sørge for, at konfigurationen af ​​computeren ikke vil mislykkes. For gameplay kræver følgende minimum systemkrav:

- OS Windows XP Service Pack 2/Windows Vista Service Pack 1/Windows 7,

- Pentium 4, 2GHz,

- Ledig plads på harddisken 750MB,

- Kompatibel med DirectX 16 bit lyd indretning;

- Videohukommelse 128 MB;

- RAM 1 GB,

- Internetforbindelse på mindst 128KB \ s.

Så spille League af Legends vil være helte, som her kaldes mestre. Hver af dem har sine egne karakteristika. Naturligvis helte kan være stærke og svage sider. Så nogen prale høje magiske evner, nogen har høj skade, mens andre er så kraftig, at der ligner en menneskelig skjold. Men uanset hvem du kører, at udvikle sig. Under gameplay optjener du point. De har brugt på at pumpe eller jordoverfladen, eller købe nye tegn og runer, der forbedrer ydeevnen. Derudover hver succes bringer overskud i form af spillets valuta. Af den måde, kan du investere reelle, hvis der pludselig var sådan en lyst. Det giver helt sikkert nogle fordele, men du kan gøre ganske godt League af Legends spille gratis.

I starten får du et par bogstaver, og i sidste ende deres tal vil kun stige. Alt i spillet 30 niveauer. Og jo højere din forskydes til venstre, jo større mulighed. Spil League of Legends opfordrer til udvikling af færdigheder af helte. Der er et talent træ, der er fælles for alle tegn. Masteries, dvs talent træ har tre afdelinger: angreb, forsvar og hjælpeorganisationerne. Vælge en bestemt vej for udvikling, du hermed afgøre skæbnen for helten. Udover de grundlæggende færdigheder, kan du vælge yderligere to. For eksempel hurtig kører, og så behandling zaklinalnoe

Denne spændende spil får fat i din opmærksomhed fra de allerførste minutter. Udvalg af gameplay tillader ikke at gå glip af et minut! Bekæmp sjovt med modbydelige monstre, udfordre andre spillere og være hver dag mere og mere tillid til deres evner! Lad opfylde alle dine forventninger!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags