Loong Online

Alternative navne: Loong Online

Loong Online (game Loong Online) - et gratis multiplayer online rollespil, hvor begivenhederne i det gamle Kina, den mægtige og majestætiske magt. I øjeblikket spillet er i færd med lokalisering og tilpasning til de europæiske og amerikanske publikum. Bestemt ikke en hemmelighed, at de spil, hvor forsøgspersoner afslørede østlige mytologi, gradvist vinder position og hvert år bliver de mere og mere. Men meget glad for, at online-spil Loong - er ikke bare et kommercielt projekt til udstilling, men en reel væsen, hvilket er resultatet af hårdt arbejde af mange mennesker og har vundet tillid og troværdighed med mange spillere fra hele verden.

Deltag i spillet Loong Online forståeligt for alle og ikke tager meget af din tid. Alt du behøver at gøre - for at indtaste dit kontonavn, password at få adgang til spillet og e-mail-adresse. Derefter i din postkasse, vil du modtage en meddelelse om, at registreringen Loong afsluttet, og efter at have downloadet spil-klienten, kan du straks begynde at spille.

Nu lidt om systemkrav: Processor - 1.5 GHz RAM - 2 GB grafikkort med 3D-accelerator hukommelse 256 MB, 5 GB ledig plads på harddisken og operativsystemet Windows XP / 7.. Og selvfølgelig ikke glemme, at din computer skal være tilsluttet til internettet.

Det hændte, at meget få spil har et stort nok budget, men Loong online spil, der kan prale af en solid investering i sin udvikling. Og hvis vi taler specifikt blev oprettelsen af ​​spillet brugt cirka ti millioner dollars. Og når mere fortrolig med spillet, ingen tvivl om, hvad pengene blev brugt, ikke opstår. Forrygende grafik, flot og meget glat animation, detaljeret undersøgelse af miljøet og djævelsk godt manuskript og plot, samt lokalisering af spillet på en lang række forskellige sprog.

Editor spilbare figurer, som giver Loong Online spil lavet på samvittigheden, efter vores skøn, er der seks farver hår, fem forskellige slags frisurer, fem typer af arter og ansigtsformer og flere varianter af de oprindelige sæt tøj. Selvfølgelig vil det unikke i dit spil karakter uden tvivl give en række tatoveringer, ar og øreringe, og alt det, du også vil være i stand til at tilpasse.

Class-system i spillet i virkeligheden mangler, det erstattet af en opdeling af specialisering våbenbesiddelse: totem, harper, knojern, en hellebard, bue, sværd eller sværd. Først, kan du skifte våben hele tiden, men med en stigning i din evne til at ændre perosnazha arsenal bliver mindre, fordi du bliver nødt til seriøst at overveje, hvad gren til at udvikle våben. Spil spillet Loong Online behagelig og interessant med støtte af alle dine kammerater. Siege, klan kampe og kampe i arenaen - med venner til at deltage i alle disse begivenheder vil være mange gange mere interessant.

I den indledende fase af spillet, bliver i området for begyndere, du vil mødes med NPC, neblshoy bestå kurset og få deres første rigtige job. Ikke sparet udviklere og allerede en favorit hos alle de mest spil auto navigationssystem. Nu, hvis du ønsker at komme til et tidspunkt på jorden, skal du holder musemarkøren til det sted på kortet og klik på den særlige knap, resultatet af netop sådanne simple handlinger din karakter vil køre der selv. Spil spillet takket Loong lignende system vil være meget glad.

Du vil behage alle elskere af meget pet-system, evnen til at erhverve, at du bogstaveligt talt forekommer efter den tredje opgave. Dit kæledyr - ikke bare et stykke legetøj, men en reel kamp assistent.

Evolve i spillet er ikke så svært erfaring tjent nemt, fordi job er altid nok til at gøre din karakter er løbende blevet udviklet og udforsket nye teknikker og færdigheder.

Så opsummering under alle ovenstående, skal det bemærkes, at online spil i Loong vil elske alle dem, der foretrækker at vælge blandt de spil interessante og produkter af høj kvalitet på samme tid.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags