Lord of Ages

Alternative navne: Lord of Ages

Hvad forbinder du udvikler Aeria Games? For mange spillere, er det en garanti for pålidelighed og kvalitet af spillet, som helt sikkert vil appellere til at gøre for at tilbringe en masse tid sammen med hende. Så spillet Lord of Ages er ingen undtagelse. Essensen i spillet er ikke meget forskellig fra alle de andre strategier, men implementeringen og udførelsen af ​​det så attraktivt, der bare ikke kan stoppe ved opmærksomhed. Kvalitet gameplay og interessant historie, nem betjening og flot grafik, er ikke dette er hemmeligheden bag succesfuld online projekt?

Lord of Ages online vil hjælpe dig til at besøge de gamle lander, beboerne har brug for kloge og velovervejet hersker. Måske er det dig og blive hersker over dette? Siden begyndelsen af ​​spillet vil du tilhøre et lille område, hvor du kan bygge bosættelser, huse, slotte, arbejder konstruktion. Dit primære mål er at forbedre deres lille kongerige til virkelig kongelige proportioner. Frustrerende bygninger og øge antallet af beboere. Lær nye kampteknikker til senere gøre dem til en uovervindelig militær magt. Fordi stærkere din karakter og din hær, jo mere jord kan du fange og jo større område vil være under din kontrol.

Dette er en typisk online spil, så du kan forestille dig selv i Lord of Ages registrering vil du har brug for en vellykket start på gameplayet. Selv på siden af ​​spillet og ingen russiske ord vil enhver russisk-talende spillere kunne forstå, hvad de skal gøre, hvordan du registrerer og udfyld formularen, og vil beskæftige sig med de grundlæggende vilkår og betingelser.

For at starte registreringen, skal du trykke på knappen «Spil gratis», som er placeret i bunden af ​​startsiden af ​​spillet.

Før du på skærmen, vil åbne en særlig standardformular til registrering, hvorefter du kan udfylde for at begynde at spille Lord of Ages. Læs omhyggeligt navnene på de felter og hint system og skiftevis udfylde alle felter. Du bliver nødt til at nedskrive dit brugernavn og unik adgangskode, og du skal angive adressen på en elektronisk postkasse.

Hvis du er vant til at registrere konti ved hjælp af sociale netværk, og du har en side på Facebook, vil du være i stand til at bruge deres data godkendelsesprocedurer i dette spil. Og hvis du allerede er registreret, før mindst en af ​​de projekter, Aeria, men nu kan du bruge tidligere indspillede data, der passerer registreringen.

Før du begynder at spille spillet Lord of Ages du nødt til at vælge den jord, hvor territorium og vil udvikle dit rige. Det kan være:

Bohemia.

Lombardiet.

Sachsen.

Moravia.

Bayern.

Turinzhiya.

Schwaben.

Hvert af de områder, der er karakteriseret ved sin særlige klima og topografi - vælge, hvad de fleste vil kunne lide.

Unite klanerne og kolonier med andre parter for at besejre fjenden. Send deres hære at erobre vilde territorier. Så det område af dit kongerige kan stige betydeligt. Og bedst af alt, at Herren of Ages fri leg kan være nogen!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags