Lord of Ultima

Alternative navne: Lord Of Ultima

LORD Ultima online - et nyt online-projekt fra den verdenskendte udvikler af computerspil - Electronic Arts, at selskabet stort set stod på oprindelsen af ​​al computerspil industrien. Og universet til at udstede sine egne browser game "elektronik" blev valgt af det velkendte og velkendte - det første spil i serien Ultima dukkede mere end tyve år siden. Hvad er der sket af denne kombination? Nyt, sofistikeret, med succes kombinerer økonomisk og militær strategi spil med flot grafik og sjovt gameplay.

Deltag i spillet HERREN Ultima - noget, som du begynder deres lange rejse for at udvikle deres egne bosættelser. Spillet er helt browser-baseret og kræver ikke at hente og installere klienten, alt hvad du behøver for at begynde at spille spillet HERREN Ultima online - internetforbindelse og en browser. Registrér LORD OF ULTIMA ikke tage meget tid - bare indtaste en email-adresse, som du vil få en e-mail bekræftelse af registrering og hvilke online spil HERREN Ultima bruger til at logge på og password, skal du vælge dit navn i gaming verden og Indtast dit land. Som du kan se, spillet HERREN Ultima check så enkel og hurtig, for ikke at forsinke ønsker at spille HERREN Ultima unødvendige handlinger.

En af de funktioner, der har spillet HERREN Ultima online er evnen til at vælge én af to udviklingsveje - fred, økonomisk og militært. Hvis du ønsker at koncentrere sig fuldt ud på den fredelige vej for udvikling, etablere handelsforbindelser, opbygge og opgradere en række bygninger og dermed opretholde deres byer til at trives, skal du blot ikke at bygge i byen slot. I dette tilfælde kan endda have en enorm hær af fjendtlige konfigureret nabo kun organisere aggressiv ekspedition på din by, der selv i tilfælde af din manglende ikke vil ende beslaglæggelse af territorium eller ødelæggelse af byer - du vil miste en del af deres skatkammer. Hvis du foretrækker en aktiv måde og militær udvikling af vores stat, HERRE Ultima online spil tilbyder dig en anderledes måde - du nødt til at bygge et slot, der vil være den grundlæggende struktur i enhver by. Det giver dig mulighed for at holde slottet fuld af fjendtlighederne og fjerner eventuelle restriktioner, bortset fra en syv-dages begyndere beskyttelse mod angreb. Men også tilstedeværelsen af ​​slottet giver spillerne mulighed for at angribe alle omkring din by, og et lignende angreb i værste fald kan resultere i en komplet overførsel af magt til byen mere vellykket modstander.

HERREN Ultima online spil har også en anden interessant feature - opførelse af bygninger i det i sig selv er en interessant puzzle og mini-spil, på grund af placeringen af ​​hver bygning sin effektivitet afhænger! For eksempel vil placeret på en åben mark skovhugger hytte også producere træ, men kun beløbet vil være langt mindre end fra den samme hytte i skoven - faktisk hver gang loggeren vil køre for bare træer. Nå, når det drejer sig tid til at sætte møllen, er det også bedre at placere i nærheden af ​​skovhuggere, som allerede var et savværk arbejdere vil ikke have langt at køre for materialerne.

På baggrund af disse funktioner i spillet HERREN Ultima spille det interessant og sjovt, nemt gameplay med vanedannende for mange timer. Til dato er det verdensomspændende antal mennesker er villige til at spille spillet online HERREN Ultima målt i hundreder af tusinder, og antallet fortsætter med at vokse, efterhånden som spillet HERREN Ultima online fortsætter med at vokse og glæde fans af nye funktioner og bonusser.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags