Lords Online

Alternative navne: Lords Online

Online Game Lords online - Multiplayer turbaseret strategi med RPG elementer skabt i de bedste traditioner i fantasy spil. Høj kvalitet 3D-grafik og animation, levende og unikke figurer, dynamisk gameplay og du vil finde det i Lords online. Straks advaret om, at postkasseejeren når Mail. ru registrering Lords online spil er ikke nødvendig. For resten (hvis nogen) adgang til legetøjet har traditionelt. Så vi klikker på "play", så er der en form for "registrering Lords online». Her skal du indtaste brugernavn, adgangskode og e-mail-Box-adresse, så acceptere brugeraftale og "bekendt med reglerne i spillet." Det var det - din online Lords online registreringen er afsluttet.

For en vis lettelse for nogen - tværtimod, men Lords online spil online vil ikke forvirre dig med et stort antal klasser og racer. Afgøre valget af helten (hans race) er ganske enkel. Selv om beskrivelsen af ​​den præ-værd at læse, selvfølgelig.

På blot én af de tre løb, du spiller Lords online - Folk Shaba eller Aleph.

People - den mindst synlige i form af funktioner, men den perfekte allieret for enhver alliance. Jeg må præcisere, at for nivellering, kan du vælge en enkelt helt - Herre, eller hele hæren. Dette gælder for alle tre løb.

Shaba Race - en af ​​de grene af stammen kriontsev har stort potentiale (i fysisk forstand). Repræsentanter for dette løb den mest aggressivt tunet. Deres mål - at bygge videre på knoglerne af fjender i deres egen stat.

Race Aleph - den anden gren krionskogo stamme, fredelig, men ganske farlig i kamp race. Deres funktion - magiske evner. De behøver ikke anvender dem på en dårlig formål, men i en fair kamp, ​​og det er deres vigtigste, ved den måde, er en ganske magtfuldt våben.

Når du har besluttet at køre sin helt, skal du vælge ordet og give ham et navn. Derefter vælge en placering på kontinentet Ma'an, som vil begynde at udvikle din karakter og hans imperium. Så i Lords online spil du har intet at blande sig. Come on! Begynd at bygge dit slot, træne soldater færdigheder, eller se oaser og angribe dem. Oasis - er kilden til dine ressourcer. Bør beskyttes hele tiden, fordi som jægere mangler. Mere oase - en stor fordel over andre spillere. Du kan få dem ved at angribe andre slotte. Men det er nødvendigt at overveje, om der skal kæmpe alene? Efter alt, modstandere alle lige, så det er risikabelt. Men her, hvis du tilmelder dig alliancen sig til nogle af disse ting kan blive meget endda.

Men Lords online online spil er ikke kun en strategisk karakter. Her vil du udvikle styrken af ​​din karakter, samt andre parametre. Dette kan opnås gennem uddannelse og træning af sine soldater. Stærke og disciplinerede krigere - stærk og respekteret alliance - en magtfuld imperium. Ud over at proppe sine tropper til at gøre skattede briller ske til din helt til at bygge og udvide bygningen til at foretage forskellige ceremonier. Penge er også vigtigt, da briller. De er nødt til at tjene ved at udføre en række forskellige quests og deltage i arrangementer. De her bugne.

Afspil Spil Lords online online sjov med hensyn til gameplay og behagelig med hensyn til grafik. Realistiske landskaber og godt trukket landskaber organisk supplere denne spændende fantasiverden. Alt dette i syntesen kue enhver strateg og rolevika. Og hvis du er en fan af de berømte legetøj "Heroes 3", så selv den læge har ordineret dig at spille spillet online Lords online. Cheer hendes helbred!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags