Lost Magic

Alternative navne: Lost Magic online

LostMagic online sender os på en rejse gennem en verden af ​​tabte troldmænd, hvor hver af de spillere, der kæmper for resterne af al det overnaturlige. LostMagic online spil har en unik historie og spektakulære øje glædeligt grafik.

Men før vi kommer til spillet, så lad os se, hvad vi har brug for at spille det. Minimumskrav, skubbet udviklere svarer stort set enhver computer, bærbar eller tablet.

De vigtigste krav:
- Tilslutning til internettet
- Skærmopløsning på 1024x768 pixels
- Browser med ustanovlenymFlashPlayer.

Register LostMagic ikke give problemer. For at starte spillet kommer op med et navn - et kaldenavn, og begynde at spille. Registrering vil tillade dig at skynde LostMagic slutte hundredvis af andre aktører på dette uhæmmede kapløb om de tabte skårene af magi. Indtast din e-mailadresse du vil blive tilbudt, når du kan stifte bekendtskab med spillet og se, om det passer dig.

Plottet udvikler sig lynhurtigt, og nu du sidder på bænken, og i et øjeblik vil du blive tilbudt at bekæmpe den frygtelige monster. Så spillet LostMagic Online råder dig til eventyr i denne fuld af undren igrovommire. Nu kan du stoitosmotretsya og forstå, hvor du var. Du poyavlyayutsya job i sootvetsvtuyuschem menupunkt, du har en rygsæk, kudabudut få dine trofæer og andre elementer, du ønskede. Af den måde, efter kurset af en ung soldat LostMagic online spil beder dig om at forbedre dine evner og indtast svoidannye til registrering - postadresse eller en konto i et af de sociale netværk (Facebook, og andre). LostMagic registrering ikke tvinge dig til noget, men når som helst du kan nulstille din adgangskode.

I alt i Game 3 skill kotoryeharakterny for en bestemt slags tegn:
- Motor
- Agility
- Endurance

I spillet kan du vælge flere muligheder for vækst - Vejen of the Tiger, og vejen af ​​Fox Way Elephant. Hvert scenarie har sine egne styrker svagheder. Way of the Tiger vil give dig mulighed for at bruge kraftfulde angreb, to-hånds våben. Et centralt element i udviklingen af ​​denne type krigere er styrke. Fox sti egnet til finurlige og adrætte krigere. Ræve er i stand til at undvige modstanderen og påføre knusende slag for forsvaret respons. Vigtigste kendetegn - agility. Hvis du kan lide at spille en stærk og urokkelige enheder, ved hjælp af taktik fra "beskyttelse", Elefantordenen Path for dig. Vigtigste kendetegn - udholdenhed.

LostMagic online spil, der giver dig mulighed for at åbne op for at bruge nogen af ​​de taktikker.
Afspil onlaynigruLostMagicochen simpelt - главноеразобратьсякаксражаться og razvivatsvoinavyki. Et af de spil-modes - kamp-mode - en af ​​de hyppigste spil situationer. Her skal du bevise dine strategiske evner til at vinde.

Der findes flere typer af chok: den sædvanlige forvolde skade på fjenden i forhold til dine evner, kvalitet af våben og uniformer, kritiske strejker forårsager dobbelt eller flere skader, og du kan besejre fjenden ved hjælp af streger, der forårsager blødende sår.

LostMagic play lader dig bruge overgange til steder, kan også klikke på de elementer i terrænet. I den indledende fase af spillet vil du altid hjælpe assistent "Dani", som vil lære dig. LostMagic online igravypolnena i ånden i middelalderen med skær usædvanlige elementer. For eksempel en pose ting, tegning poster. Spil LostMagic altid muligt, selvom du netmnogo tid, fordi nogle gange til produktive arbejde, der kræves bare sådan en "game" pauser.

Afspil LostMagic fængslende fra de første sekunder og slukket allerede svært nok, den ene efter den anden vises følgende opgaver, vi nu skal overvinde biker om pub væk fra sit sværd at besejre skeletter rundt gravplads, efter at vi bliver nødt til at kæmpe med rigtige spillere. Spillet har en chat, så du kan ikke bare bruge tid, slappe af og have det sjovt, mens du spiller online spil LostMagic, men også til at kommunikere med interessante mennesker.

Vi håber at spille spillet online LostMagic, vil du ganske ofte og nyde gameplay.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags