Lost Planet

Alternative navne: Lost Planet

Spil Lost Planet er et multiplayer computerspil. Dette spil er designet i stil med shooter og begivenheder, der finder sted i det i første person.

Computer spil Lost Planet kan downloade kun voksne spillere. For mindreårige brugere adgang til spillet er lukket. Hent Lost Planet ¬ kan være på et andet websted, der giver en sådan mulighed. For eksempel, kan dette gøres på torrent.

Du har en enestående mulighed for at se spillet Lost Planet video. Dette kan være på spillets officielle hjemmeside eller på youtube. I videoen afslører essensen af ​​spillet, er tegn repræsenteret, og andre interessante oplysninger om spillet.

Lost Planet Denne gennemgang vil introducere dig til en introduktion til spillet. Du vil lære om gameplayet, systemkravene til spillet og de vigtigste spilmodes.

Spil Lost Planet omfatter fascinerende vigtigste boss-kampe, der opstår ved ekstreme steder. Du har evnen til at styre spillet mekaniserede rustning.

Her Din afspiller er underlagt tab af varmeenergi. Dette skyldes, at klimaet i det område, hvor kampen finder sted.

Hvis du mister hele din styrke er, så den anden spiller vil være i stand til at give dig nogle af deres energi. For at gøre dette, spillet bruger et nyt våben, der giver spillerne mulighed for at holde alle i live.

I spil Lost Planet spillere vil blive tildelt erfaringspoint. Du kan tjene flere point, mens du spiller i perfekt stil og udføre yderligere opgaver i missionerne.

Når du er færdig med spillet, uanset graden af ​​kompleksitet, kan du bruge din karakter for kampagnen. Modtog deres scoringer, har du mulighed for at bruge for at låse kostumer eller lave en komplet tilpasning af enhver karakter.

Handlingen udspiller sig på E. N. III.

EDN III er en planet, hvor begivenheder forekommer i spillet. Det var et mål, samt forsøg på kolonisering af mennesker, at Jorden blev ubeboelige.

Spillet har flere Koloniseringer. Hjem kolonisering - 80 år Retligt århundrede.

Dette er den første kolonisering. Mange faciliteter blev bygget til at håndtere befolkningen, herunder flere byer. Colonization syntes at være en succes. Men da kolonien begyndte at vokse folk står over for en ny form for udenjordisk liv, kendt som Akrid.

Akrid var klart fjendtlig magt, men kolonisterne havde ikke stærke nok våben til at bekæmpe Akrid. De blev tvunget til at trække sig tilbage fra E. N. III. Under kampene menneskeheden opdaget en ny form for energi termisk energikilde i organerne Akrid.

I spil Lost Planet kan du kæmpe med forskellige våben. Dette kan være

1. Kniv.

2. Skydevåben.

3. Pistoler.

4.. Haglgeværer.

5.. Sniper gear.

I Lost Planet spil, du kan spille, hvis din computer opfylder følgende krav:

1. Intel Core2 Duo - processor.

2. 1 GB - RAM.

3. 13 GB - HDD (harddisk).

Indtast verden af ​​Lost Planet!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags