Mistet Sektor

Alternative navne: Mistet Sektor

Spil Lost Sektor - gratis MMORPG med turbaserede kampe, de begivenheder, der udfolder sig i realtid. Det er en barsk verden, hvor overlevelse behov klog strategi og taktik. Du bliver transporteret tilbage i år 2035, og det første indtryk er, at de er i postapokalipsticheskoe tid. Det er næsten sandt, selv om der var en global katastrofe. Blame de fire års krig, og havde tilbragt det meste af byerne. I løbet af de forfærdelige sammenstød dræbte 99% af befolkningen i byerne. Det hele begyndte med en farmakologisk gennembrud. Opfundet stof "Rebis" på grund af deres egenskaber er blevet så ønskværdigt for alle, at folk ikke venligt kunne dele det. Giveren anden ungdom, øjeblikkeligt regenererende celler, hjælper at sløve afvisning af implantater, lindre smerte medicin har forårsaget konflikt mellem myndighederne og de almindelige mennesker. Folk behøver ikke affinde sig med det faktum, at regeringen delte dem i henhold til "det sociale ansvar". Fornærmet besluttede at gøre deres rettigheder gældende. Lanceret i 2031, krigen i sidste ende lagt sig, men FBI og koalitionen fortsatte konflikt, forsøger at vinde over så mange af autonome stater og byer. Disse uafhængige byer og vedrører Broxton - et sted, hvor handlingen udspiller spil.

For at spille spillet online Lost Sector Du bliver nødt til at hente og installere det på din PC. Mistet registrering Sektor vil give adgang til spillet, og du kan vende tilbage til de indviede på ethvert tidspunkt. Oprettelse af en konto er som følger: indtastede e-mail adresse, adgangskode bekræftet adgangskode, omskrevet koden fra billedet, accept af Betingelserne. Deltag i spillet Lost Sektor og lanceringen vil blive en succes, og du vil åbne en fantastisk verden fyldt med eventyr, hvis din computer opfylder følgende minimum systemkrav liste:

- Operativsystem Windows XP / Vista / 7 (32/64)

- 1 processor. 8 GHz (eller højere)

- Card klasse Nvidia GeForce 6800 / ATI Radeon X850, 256 MB,

- Ledig plads på harddisken 500 MB,

- 1 GB RAM

- Online mindst 256 kbps.

Som du ved sluttede borgerkrigen ikke bringe den ønskede fred i Broxton. Så begynder at spille Lost Sector, kan du ikke undgå at fjendtlighederne. Gruppering af de lokale myndigheder fortsætter med at kæmpe med de kriminelle og anarkistiske organisationer. Begge parter har deres egen fraktion. Lov og orden er repræsenteret af følgende fagforeninger: militære enheder E81, Athanor-Labs, politi, Vanguard. Anarki konfrontere dem, Diggers, smuglere, Fanger, Resistance, samlere, Geeks, Alliancen og kaos. Hvem ønsker at tilslutte sig og begynde at aktivt at forsvare deres synspunkter. Der er Lost Sektor online og neutrale parter. For eksempel League giver handlende handel og postbefordring mellem byerne. Vær forsigtig, fordi spillet er fuld af Lost Sector uforudsete overraskelser. Nogle gange, kan de erhvervsdrivende og repræsentanter for de stridende parter, der skal krypteres hemmelige udsendinge fra den gamle regering og modstand.

Så har du barged i denne endeløse rod, hvad overrasker dig spille Lost sektor? Først en bred vifte af våben. Valget er givet indenrigs-, udenrigs, og samtidig militært udstyr. Plus og accoutrements ikke afvige knaphed. For det andet, en kæmpe mulighed for at udforske byen. Udforsk denne semi-forladte storby, at føle sig tilpas. For det tredje, realistiske kampe, hvor man kan bevæge sig frit omkring, ved hjælp af tag, gulve, trapper. Desuden er det muligt at bruge krisecentrene. Fjerde, forbavsende nøjagtige flyvesimulatorinstruktion kugler og kollisioner med miljøet. Femte, mulighed for at deltage i de store klan kampe og erobre byen. Co-op mode giver dig mulighed for bedre at kunne klare PvE og PvP opgaver. Desuden kan modstandere i slagsmål være levende spillere. Og det er meget mere interessant end at konkurrere med kunstig intelligens.

Lost Sektor begynde at spille lige nu, til selvstændigt at vurdere deres berettigelse. Tro mig, du vil ikke blive efterladt skuffet, fordi selskabet Lost Sector Technologies har gjort alt for for dette. Nyd og lad dig altid heldig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags