Howrse

Alternative navne: Howrse, heste

Howrse online spil i genren er ganske original. Dens originalitet ligger i det faktum, at hun var pynten en flere genrer. First - økonomisk strategi. I Howrse gratis du nødt til at administrere din egen rytterstatue plante, købe, sælge heste, at etablere kontakter med andre spillere for handel og avlsheste. På den anden side - det spil er et klassisk simulator zhyvotnyh liv. De ønsker bare at spise, gå, og kræver en masse opmærksomhed. Du har tid til at fodre dem, træne og skrive konkurrencen. Der vil også være en fortsættelse af spillet, spillet Howrse 2.. Men værd at prøve at starte den første version. Spil online spil Howrse du kan hvor som helst og når som helst. For at gøre dette, vil du kun behøver at registrere Howrse computer med en internetforbindelse og en browser installeret.

Minimum Systemkrav:

 • Processor Speed ​​- 2GHz
 • RAM-1GB
 • Video Card - 128MB

For at spille i spillet Howrse gratis, skal du blot registrere. Tilmeld dig online på Howrse helt gratis og ikke tager meget af din tid.

  1. Først skal du vælge, hvilken hest du vil kunne lide: almindelig hest eller pony
  2. Vælg race og farve
  3. Log ind
  4. Læs og acceptere brugeraftalen

Alle gratis spil Howrse byder dig velkommen!

I begyndelsen af ​​det spil, du bliver mødt af en munter martyshonok - Hwostik. Lad os ikke glemme, at vi er i spillets verden Howrse begyndere, så et par nyttige tips vil ikke forhindre os. Tail vil hjælpe dig med at forstå de mest grundlæggende principper i spillet. Desuden vil det give dig en masse nyttige færdigheder og gaver.

Den første hest, som du har tillid til, vil være udødelig. Det er meget godt, så længe du ikke er vant til ansvar, og kan glemme at fodre den. Alle disse punkter er blevet tænkt af udviklere for at gøre dit spil de mest underholdende og let. Som om du ikke vil, vil du stadig ikke være i stand til konstant at tage sig af dit kæledyr. For at gøre dette, kan du vælge en trofast følgesvend, der vil gøre virksomheden dit kæledyr under dit fravær.

Hvornår begyndte du at spille gratis Howrse, valgte en hest, forudsat hendes trofaste følgesvend, vil du blive givet som en gave til en anden hest af samme race, kun det modsatte køn. Nu er du nødt til at starte med, hvad du allerede har lært, og hale vil efterlade dig og vil hjælpe begyndere at lære det grundlæggende. Nu vil du blive mere fortrolig med spillet, forstå de grundlæggende funktioner. Forvent ikke strålende resultater med det samme. Husk alle starte et sted. Hvis du arbejder hårdt og investere i deres kæledyr tid og kræfter, kan du være sikker på, at resultatet vil ikke tage lang tid. Når du når til gode resultater, det sjove begynder!

Når dine hænder vil være tilstrækkelige midler, vil spillet giver dig mulighed for at udlede Howrse Pegasi, oprette din egen besætning, avle fuldblodsheste og sælge dem. Du vil spille Howrse online, hvilket betyder, at det vil være muligt at indgå i et partnerskab med andre spillere. Efter 20 dages spil, vil du opdage en unik mulighed. Du kan åbne din Equestrian Center. Efter dette, vil du ikke behøver at leje en stadeplads for deres kæledyr, de får deres eget hus. Du kan tage en stall i hans komplekse til andre spillere, og denne metode til at tjene. Alsidigheden i spillet gør det universelt, og alle kan finde noget i det for sig selv. Begynd at spille Howrse, blive en reel mester i hestecenter, vokser en sand mester, og trække dem til toppen af ​​berømmelse! I Howrse spil vil være interessant at både voksne og børn!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags