Magicka: Wizard Wars

Alternative navne: Magica

Magicka: Wizard Wars - opdateret dynamisk MOBA (PVP Arena), hvor du optræder som en troldmand af elementerne. Men første ting først.
For at komme ind i spillet har du brug for en Steam-konto, såvel som en spilklient. Brug en eksisterende, eller Magicka: Wizard Wars registrering er påkrævet. Yderligere i Steam launcher finder vi vores spil og downloader det.

Game Process

Siden magiens spil i mobagrenren må du kæmpe med andre tryllekunstnere som dig. Der er fire typer kampe i spillet:

 1. klassisk arena (du fanger gydepunkter, fratager modstanderen af ​​respawn points og vinder, og glem ikke at dræbe fjenden);
 2. indsamle sjæle (ødelægge NPC mobs på kortet, samle deres sjæle og derved svække forsvaret af fiendens vigtigste statue efter at have samlet 200 sjæle af dit hold og løber til fiendens statue og hurtigt nedrivet det - du vandt)
 3. dale (one-on-one kamp med en anden tryllekunstner - kontrol manuelt fingerfærdighed og viden om kombinationer af elementer - de stærkeste vinder);
 4. træningssession (du finpudser dine magiske evner på et lille kort).

Combat process

Ty - den tryllekunstner, der kontrollerer elementerne:

 • af vandet
 • liv
 • schit
 • kold
 • lynlås
 • død
 • zemlya
 • ogon

. Dette er dine grundlæggende færdigheder, som du kan kombinere for at angribe, forsvare og pålægge forbedringer på din magi. Alt dette sker, når du trykker på tasterne tildelt til hvert element. Så vil en skærm + jord + jord give dig sten rustning fra fysisk skade, og for eksempel ild + jord + jord - en ildkugle med stor skade. Shield + death - vil lægge fire bomber, der eksploderer om et par sekunder og forårsage skader i radius.

Overvej at i løbet af spillet vil dine færdigheder, enten angribe eller helbrede, påvirke både dine allierede og dine fjender - pas på!

Bemærk, at hver magi har sin egen udviklingsafdeling (efter hvert kamp tjener du point og bruger dem på din karakters evner), hver afdeling giver bonuser til et bestemt element og svækker den anden. Brug denne viden på slagmarken, og du bliver sværere at vinde.

Ultimate Skills

Hver Magicka Magicka: Wizard Wars har fire ultimative færdigheder, der tager tid at komme sig efter brug. To færdigheder, der giver styrke og to færdigheder, der vil medføre stor skade (i område eller et enkelt mål). I sidstnævnte tilfælde kan skaden anvendes på dig selv.

Fitting magik

En tryllekunstner har slots til tøj, der hver giver bonusser enten til tryllekunstneren selv eller til visse elementer. Korrekt kombination giver dig mulighed for at eje et eller andet element med 100 procent. Men glem ikke, at forbedre et element, du svækker en anden. Magic våben - omhandler fysisk skade, og har også en fysisk kampteknik (mens du holder den højre knap). Hvert våben har denne teknik.

A par ord sidste

Efter at have spillet et par timer i Magicka: Wizard Wars, indser du, at legetøjet er vanedannende. Dynamiske kampe giver det charme (en kamp varer ikke mere end 20 minutter). Et ydmygt sæt magi på samme tid viser sig at være meget forskelligartet, og i hvert kamp vil du lære noget nyt. Hvis du er fan af dynamiske kampe, så vil dette spil virke som et frisk pust blandt andre mobaspil!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags