Magic World 2

Alternative navne: Magic World 2

Og gras Magic World 2 - en spændende multiplayer spil fra virksomhedens Shanda Games. Spillere forventer en farlig og spændende verden af ​​kampe, hvor alle kan udtrykke sig med den bedste hånd og vise sit værd i kamp.

Før spillet, kontrollere, at computerens indstillinger og systemkrav i spillet. Mw2 online spil , som har følgende minimum systemkrav:

- Styresystem: Win dows XP/Vista/7,

- Processor: Intel Core 2 Duo;

- 1 GB RAM

- Video: Nvidia GeForce 7600 128 MB

- 5 GB ledig plads på harddisken;

- Tilslutning til internettet.

Den næste procedure er nødvendig mw2 online-registrering . Denne procedure finder sted direkte på stedet af spillet og tager kun et par minutter. Valg af tjek mw2 , skal du indtaste følgende:

- E-mail

- Password;

- Samt behovet for at læse og accepterer vilkårene i denne aftale.

Næste, skal du downloade spil-klienten. Det kan findes direkte på stedet, og vælge "Download" for at starte overførslen. Når filen er downloadet, skal du blot køre den og følg vejledningen på. På dette registrering i spil mw2 ender, og du er klar til at spille.

I mw2 spille er muligt for følgende klasser: Warrior, Druid Mage Archer og Fighter . Hver klasse har sine fordele og ulemper i forhold til den anden, så play mw2 nødvendig for den karakter, der bedst passer til personlige taktik for krigsførelse afspiller.

Warrior - en karakter, der er god i både angreb og forsvar. På grund af dette, kan det bruges i alle former for kampe. Med kraftfulde rustning og hjelm, er han meget godt beskyttet, og fjender er ikke let at slå ham. Warrior våben er et sværd og muskatblomme, og med hans evner i kampsport, og evnen til at øve våben gør ham til en formidabel modstander.

Archer - er en race af elvere, har utrolig lang levetid og smidighed. På grund af dette, de besidder færdigheder, der ikke er tilgængelige for almindelige mennesker. Det vigtigste våben er en bue pil, som han kan ramme fjenden på afstand. Det predlezhit pile fleste af de bøger om historie af kontinentet, da de er gode minstrels.

Mage - er en karakter, der kan dæmpe de elementer og sind andre tegn. Hans åndelige udvikling at være på toppen af ​​det mulige, så i kamp, ​​han er utrolig stærk. Som et våben tryllekunstner bruger magi stok og magi sfære. Den eneste ulempe er tryllekunstner nærkamp, ​​hvor det er ringere end andre klasser.

Druid - repræsentant for en gammel race, som længe har levet i skoven, og boede der indtil nu, hvis de ikke forstyrre dæmoner. Og grata i online spil mw2 for druider - det betyder at være under oplæring af naturens kræfter, der hjælper druider ødelægge deres fjender og forsvare sig mod dem. Deres våben i kamp - denne kamp disken og pisk.

Unit - en særlig klasse i spillet, den fordel, som er nærkamp, ​​hvor han ikke har sin lige i verden. Det var engang en fredelig race, der ikke var interesseret i krig, men farlig verden tvang dem til at lære kampsport. Efter års træning har de nået toppen af ​​ekspertise i nærkamp, ​​og nu alle, der kommer til dem i den nærmeste afstand behageligt nok. I kamp, ​​de bruger stumpt og Handguards.

Og gras mw2 er en fremragende repræsentant for multiplayer spil, kvaliteten af ​​grafik, der er på det højeste niveau. Praktisk og let i spillet er også grænsefladen. Således at spille spillet online mw2 er ikke kun interessant, men også praktisk.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags