Managore

Alternative navne: Managore

Mørke vidder spil Managore venter dem, der ønsker at kæmpe med stærke modstandere. Byg din hær, brug afgørende strategi og finpudse færdigheder din karakter til at blive en mester på alle områder!

Før du spiller Managore, at din computer opfylder systemkravene såsom: frekvens processor - 2GHz, 1GB RAM, Video Card - 128MB. Deltag i spillet Managore ikke tage meget tid og let:

1. På forsiden skal du vælge punktet "Registrering",;

2. Indtast dit brugernavn,

3. Indtast en sikker adgangskode og gentage det,

4.. Angiv en gyldig e-mail;

5.. Vælg "Registrer" og Managore registreringen er overstået.

Første gang du begyndte at spille spillet Managore, før du åbnede skør, uforudsigelig og farlig verden. Store mennesker vil være i din virksomhed, at rejse og at gå ind i alle de mørke hemmeligheder. For at spille i Managore, skal være forberedt på en hård konfrontation, der er ansvarlig for levering af varer, lære om teknisk forskning og være i stand til at neutralisere udlændinge til ethvert formål: ondsindede, konflikter eller fredelig.

Nu, når du har så mange hjælpere rundt Managore online , vil alt arbejde ud: økonomien vil arbejde, vil du være i stand til at gribe jorden. I browseren Managore online , er der ingen opdeling i gode og dårlige karakterer. Og du behøver ikke at gå en fin linje mellem helte og banditter for at gøre tingene fungerer. Udfør frontalangreb fjender i spillet Managore, køb Essentials eller kender bruge spion taktik militære oplysninger.

Du er føreren af ​​dine ejendele, så samle ressourcer og bygningskonstruktioner til at støtte din voksende hær. Spillet tilbyder spillerne Managore nitten forskellige bygninger, der kan bygges. Der er også unikke atten udvides enheder, der er til din rådighed.

Verden Managore online er et farligt sted, og det giver mening at deltage i en guild, som du hjælpe og støtte, hvis det er nødvendigt. Du kan tilmelde dig eller oprette en guild med venner eller finde nye venner i spillet Managore online og skabe alliancer på den måde. Bare at være i en guild, kan du nå målet om holdet og optrævle de mørke bjerge. Dog skal du har oplevet spillere og guilds til en helhed skal flytte langt nok i spillet Managore. Men når du kommer til de mørke bjerge, vil du blive konfronteret med en ondsindet drage Managore online .

Et interessant element i spillet er det system Managore helten mod helten i kampen. Men for at blive anerkendt af venner eller fjender til dine store resultater, har du færdigheder til at fremme din karakter til det maksimale.

Saml alle de kræfter med andre spillere i spillet Managore og test dine strategiske evner mod hinanden, kan du også tjene berømmelse så. Være et skridt foran din modstander til at bevise sig selv og blive mester Managore online kamp. Saml artefakter og derefter bruge artefakter af systemet, som kan hjælpe dig, så k de har mere kraftfulde våben og rustninger.

Spil Managore giver dig kamp for vid og sans og høje teknologier, ikke blot PvP og [_35_ ] PvE kampe. De, der i sidste ende nå frem til signifikante toppe kan skærpe deres sans for militære og tekniske strategier, endnu mere effektiv end deres sværd! Således spillet Managore - er online MMO fantasi, der kombinerer de bedste egenskaber fra byerne, nærkamp, ​​forskerholdet og andre rollespil.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags