MechRage

Alternative navne: Mechrage

Realiteterne af planeten efter en atomeksplosion, dominans af kunstig intelligens, brutale konfrontation kolonisatorer i kampen for hver kvadratmeter og battle gigantiske robotter - MechRage online verden blev skabt for dem, der har en passion for science fiction og cyberpunk stil. Online browser spil MechRage - er et massivt multiplayer strategi i første person, hvor du står mægtig Mech robot og vil oprette din egen koloni, for at beskytte hende, og for at vinde nyt territorium.

At spille spillet MechRage passer til næsten hvilken som helst computer med styresystemet Windows 98/ME/2000/XP x32/Seven, Processor Intel Pentium III 800 MHz eller bedre, 256 MB RAM og et grafikkort i det mindste 64 MB. For at spille dig undtagen oprette forbindelse til internettet skal du bruge en browser-plugin installeret Adobe Flash Player version ikke er under 10.. 0. Du kan bruge Internet Explorer til at vælge mindst version 8. 0, FireFox ikke er under 6. 0-version, Google Chrome eller Opera.

Deltag i spillet MechRage tilgængelig på flere måder:

 • Autorisation hjælp Looki-konto
 • Bruge sin konto i Facebook for registrering
 • For registrerede brugere Google

Hvis ingen af ​​de metoder, der ikke passer dig, så gå gennem den normale procedure (registrering MechRage) på ofsayte spil.

MechRage online-registrering på dette stadium er overstået.

MechRage online spil har ikke valg af tegn procedure, men blot tildeler dig Pelse, der bliver en forlængelse af din i denne cyberpunk virkelighed.

Desuden MechRage online spil, hvor der er ingen opdeling i fraktioner, som sådan, og et system af rækker temmelig konventionelle.

Der findes kun specialisering - afhængig af forekomsten af ​​specifikke taktiske handlinger robot, kan det være

 • Warrior
 • Destroyer
 • Spy
 • Shooter
 • Guard
 • Tank
 • Eksplosiv
 • Transporter

Hvis vi taler om personlige resultater din helt robot, ville det være rart at stige til rang af militærleder - det mest bemærkelsesværdige spil rang. Med denne status din helt vil være flere muligheder i spillet. Du kan deltage i demonstrationen slag, der vil tjene mere og samle point og erfaring.

Arsenal krigsherre pels er rigtig god:

 • Flammekastere
 • Laser pistol med et skjold
 • Rocket

Nå, selvfølgelig, spille MechRage ville være vanskeligt uden hendes hær af robotter. Placere det sikkert indgå store slag og vinde nye territorier for at udvide deres koloni. Du kan også deltage i en af ​​de alliancer og kolonial krig med en stærkere modstander. En anden vigtig faktor for Fur og militær ry - for eksempel, hvis du ser for let bytte og angribe en svag modstander, miste respekten for allierede. Kort sagt, hvis du spiller i MechRage aktiv, værdig og efter reglerne, kan du lave en anstændig militær karriere.

Men dem, den er ikke særlig vigtig, kan spille spillet online MechRage i den anden retning og fuldt udtrykke sig på at løse strategiske opgaver. Især på spillet - at opbygge en base og udvikle den infrastruktur - en topprioritet for din helt. At opbygge din egen database, skal du starte samling shop, som vil skabe arbejder robotter. Når et tilstrækkeligt antal af dem, så gå videre til opførelsen af ​​andre faciliteter. Mineret bygning ressourcer såsom guld, silicium og titan, søgemaskinespiders. Du kan også udstyre en minedrift skaft og udtrække midler derfra.

En spiller får lov til at bygge op til fem databaser. Hver af dem skulle være hans skæbne - grundlaget for offensive operationer, defensive, eller universel (det afhænger af hvilken type hus vil blive bygget på dens territorium). Med de nødvendige ressourcer, kan du opbygge en database over alle typer, der i væsentlig grad vil styrke din position i spillet.

Fra alle ovenstående kan vi konkludere, at spille spillet online MechRage vil være lige så spændende som fans strategier, og dem der er interesseret i arkade krig kosmisk karakter. Nå, du trygt og afbalanceret spil!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags