BELLOWS. Land

Alternative navne: BELLOWS. Land

BELLOWS. Land online spil - MMORPG spil postapokapsticheskaya kunde fantastiske temaer. Denne unikke kombination af utrolige begivenheder med et strejf af fantasi og forbløffende fremtidens teknologier. BELLOWS. Tinglysning vil tage dig ind i fremtiden, hvor dine egne øjne kan observere, hvad der sker i verden, som er så ændret atomkrig. Katastrofen kørte folk ind i enorme mængde af plads og førte til mutationer væsener, som forblev på planeten. Insekter og dyr forvandlet til farlige monstre og mutanter tilnavnet modermærker grund til at leve under jorden, og har brutalt. Folk vender tilbage efter mange år på Jorden, bliver nødt til at kæmpe mod alt dette onde. Nødvendigt at ødelægge blodtørstige væsner norovyaschih angreb på den mest uventede øjeblik. Menneskeheden tog for at bygge databaser og oprettelse af beskyttelsesforanstaltninger med henblik på at opnå dele til læ fra de farer af alle slags. Og når det kommer til behovet for at forlade husly og gå ud i det fri, er vi nødt til at bruge enorme pelse. Faktisk i jordens atmosfære, selv luften forgiftet! Så de, der vil spille i bælgen. Jorden bliver nødt til at lære at justere og tilpasse sig forskellige forhold.

Så du kan downloade spillet uden problemer BELLOWS. Jorden, at din computer opfylder følgende liste over nødvendige parametre:

- Operativsystem Windows XP / Vista / 7,

- Processor 1000MHz

- 64 MB grafikkort med understøttelse af OpenGL 1.. 2,

- 256 MB RAM.

Dato bælge i spillet. Jorden passerer i klienten. Du skal indtaste dit login og password, og komme op med et kaldenavn. Bekræfter også overholdelse af reglerne i spillet. Det er alt, nu er der ingen hindring på vejen til en spændende eventyr!

Play spil bælge. Du vil lande på den side af en af ​​de eksisterende nationer. Er kun tre

1. Opara blev engang brugt til at henvise til soldater i den varmeste punkt i fjendtlighederne. Udover fanger fra andre nationer også sendt her. Du kan kun forestille sig sådan et kontingent! Men for nogen tid blev en selvstændig nation og i øjeblikket fører sin politik.

2. Krada meget fritliggende nation. Det er sammensat af uafhængige piloter, der i princippet er et andet liv ikke repræsenterer.

3. Kræver - en nation, hvor orden hersker, og beboere spændt bue for loven. Piloter og forskere med denne nation elsker retfærdighed og er villige til at ofre, hvis blot hun regere for evigt.

Hver nation har sin egen by, hvor der er alle de nødvendige faciliteter. Her er en liste over bygninger, som kun kan udøves indbyggere: pels shop, shop-udstyr, lager, forskning station, plante modifikationer bælge, reparations-stationer, fabrik udstyr, fabriksbygninger færdigheder. Hvert sted er for visse spilfunktioner.

Spillerne har status, som er bestemt af de handlinger, der er foretaget i forhold til andre tegn. Du kan have status som en neutral, lejesoldat eller oprør. Men uanset hvem du er, og hvilken side ville ikke kæmpe, er du nødt til at bekymre sig om deres egen udvikling. Du er nødt til at pumpe de vigtigste karakteristika - Evne (evnen til at eje en pistol, skal du bruge beskyttelse, og så ) Samt yderligere oplysninger, kaldet dygtighed. Skills er opdelt i kategorier såsom Sniper, produktion, specialist handel.

For at bælge. Jord var behageligt at spille, er du nødt til at tage sig af de godt bevæbnede og andre nyttige udstyr. Arsenal af våben i spillet er imponerende. Her er der geværer og kanoner, samt phasers og granotomety, og lasere og energi våben og andre dødelige ting. Derudover skal du købe ammunition, som omfatter skaller, patroner, plasma, raket afgifter phaser dele. Som for resten af ​​det udstyr til rådighed i de vildt drev, reaktorer (power udstyr), chips (supplerende enhed, hvilket giver mulighed for at hæve nogle af de egenskaber af den karakter), reparationssæt, Shockers, teleportatory stationære udvindings-moduler (moduler anvendes) og yderligere moduler til minearbejdere og transporter. Nå, selvfølgelig, det vigtigste gameplay element - robotter, med tilnavnet pelse. De er krigere, rekognoscering, transport, getters. Som det kan ses fra navnene selv robotterne udføre forskellige funktioner.

Spil bælge. Land forberedt masser af interessante quests. Opgaver lærer type og dem, der kræver dræbe monstre eller samle loot. Monstre selv en enorm mængde her. Dette biller og snegle, og edderkopper og orme og bjørne og horseflies og andet snavs. Ved samme plyndre, for eksempel, refererer Venom Sac Spider, Scorpion Pincer, Overskæg Mantis, Worm segment, Crystal Green, Magma container og mere. Alt, man kan få, når du udfører opgaver, der kan lagres i lastrummet. Det er værd at nævne, at fat i frygt for, at det fremmer sikkerhed poster.

Spillet har alt til en vellykket markedsføring til toppen, det vigtigste - ikke dovne indsats. Deltag den virtuelle verden og vise alle dine talenter! Må du altid smilende og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags