Medieval Online

Alternative navne: Middelalderlig

Medieval Online spil - fantastisk multiplayer klient strategi, der udvikler sig i fortiden indhyllet i legenden. Du transporteres til XII århundrede og tage del i de kampe, der har til formål at fange så meget jord middelalderlig Kongerige, hvor kun lige døde ned blodige korstogene. Måske rigdomme kommer ikke alt for klogt, svække statens interne gruppedrab krige. Faktisk kunne i stedet venligt dele magten og arbejde sammen for at forstå økonomien i magten, hvilket gør det en kraftfuld og uovervindelig. Men alle tænker for sig selv. Så du og komme ind i miljøet, så egoistiske personer har al mulig ret til at svinge din ret og forsøge at tage en luns ud af mere. Selvfølgelig, du mange ikke alene opnå. Efter alt, forekommer den mest betydningsfulde omfordeling af jorden i løbet af voldelige klan krige. Så se efter allierede - og meget mere! Du vil være i stand til at bevise, at du fortjener det at være herskeren!

At spille spillet Medieval Online , skal du bruge en internetforbindelse og en computer med følgende konfiguration: OS Windows 7 Windows [ _1_] Vista , Windows XP 1.4 GHz processor, grafikkort med 128 MB, 512 MB RAM og 100 MB harddisk. Download Medieval blive efter oprette din konto. Medieval Online registreringen er meget enkel: at indtaste login, password, og efter sigende gennemtænkt e-mail-adresse. Når spillet starter, skal du oprette en hovedperson.

Tegn, som du vil lykkes at falde i to kategorier: de vigtigste tegn og lejesoldater. Du vælger, hvad der ville være din leder, endsige en trup af lejesoldater dannet gradvist og kan rumme krigere med forskellige specialer. Generelt i Medieval Online tre klasser. De adskiller sig ikke blot de færdigheder og karakter, men også våben. Så cuirassiers foretrækker at bære tung rustning og skjolde, som hjælper dem til ikke at være bange for stram sammenstød med fjenden. Desuden er de hårdføre og for nogen af ​​holdet er de første forsvarslinje. Marines også er ikke bange for at kæmpe tæt som kan rumme forskellige typer af våben. Selvom deres forsvar er svagere end for mænd på våben, men deres udholdenhed og styrke med mere end kompensere for dette. Men den tredje klasse, pile, bringe løsrivelse fordel kun fra en afstand. De bruger buer, armbrøster og kastespyd. Mens du gør det meget behændigt. Så på trods af en meget svag forsvar, kan forårsage skade på fjenden bogstaveligt uoprettelig. Kære chefer, så husk at indsamle trup til den kommende kamp, ​​bør du sørge for, at de forskellige soldater gået ind i sin sammensætning. På denne måde kan du sikre din succes!

Af den måde, hvis din hovedperson hører til nogle af de klasser, og vælger denne ejendommelige klasse af specialisering, betyder det ikke, at andre specialer vil blive lukket permanent. Skifte erhverv og prøve deres hånd på en helt anden kan være det første valg. Men vi bør advare dig om ikke at springe fra det ene specialisering til en anden, egentlig ikke mestrer nogen af ​​dem. Efter alt, som de siger to kaniner ikke har tid, og hvis du ikke har udtømt mulighederne i det samme erhverv, er det bedst ikke at haste til den anden. Kun konsekvens og grundighed sidst give det ønskede resultat. Så være smart, hvis du ønsker at erobre dette kongerige!

Spil Medieval åbner op et svimlende perspektiver, og hvis du omhyggeligt pumpes gennem de to grene af udvikling - nemlig commander Arts og militære anliggender - der virkelig kan blive uovervindelig. Og klogt dannet et detachement på 16 lejesoldater vil være en reel støtte i denne hensynsløse krig. Glem ikke, at et tegn er opdelt i flere typer, og forbedre deres behov på én gang. Så skal du være opmærksom på følgende parametre:

- Grundlæggende parametre (rustning, sundhed, energi)

- Fysiske egenskaber (styrke, smidighed, udholdenhed)

- Mentale karakteristika (mod, intelligens, nøjagtighed)

- Specifikation (angreb hastighed, bevægelse hastighed, diagrammer, Udført).

Victory, der venter på dig, vil bringe erfaringer og briller, vigtigst af alt - at lære at bruge dem med omtanke. Også, når du starter Medieval play, skal du gemme in-game valuta. Penge er nødvendig ikke kun for køb af udstyr, men også til at betale lønninger lejesoldater. Ellers ville der ønsker at risikere af hensyn til dit liv ambitioner, men stadig gratis. Give alle de nødvendige soldater. Prøv at tid til at give dem nye våben, så snart den bliver tilgængelig - og de vil være klar til at gå til dig på kanten af ​​verden.

Desuden spiller Medieval Online nødt til at holde øje med udstyret. Når bemærket, at våbnet skal repareres, ikke forsinker sagen på ubestemt tid. Ellers generelt mister det rigtige.

Spil Medieval 2 interessant og fyldt med mange detaljer, men med samme nemme at administrere. Hovedmenuen består af disse sektioner som kaserner, oplysninger om et tegn, træ udvikling, lager og rygsæk, team træ rekruttering marked, butik, fest. Du vil altid være på plads, hvilket er helt praktisk, fordi kaos er ikke befordrende for gennemførelsen af ​​planerne.

Spil Medieval helt sikkert give dig en masse behagelige øjeblikke og vil blive en uundværlig del af din fritid! Prøv det - og se for dig selv!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags