Medieval Total War

Alternative navne: Medieval Total War

Medieval Total War - computer tur-baseret spil, hvilket tyder strategi. Spil Medieval: Total War er den anden serie af Total War, den anden stænk af talent og inspiration producenter. Følger Shogun: Total War efter to år. Spil Medieval Total War riger, som en ny fase i dit spil verden. Dette er en mulighed for at gøre sig selv som en visionær leder og fremragende taktik en hær af historiske figurer.

Det siges, at du kan spille Medieval: Total War downloade og prøve din hånd. Det er den eneste måde, og for det du får brug for tilstedeværelsen af ​​visse programmer til at downloade spil på computeren. Men først læse beskrivelsen foreslog Medieval Total War spil og se alle former for Medieval: Total War screenshots og videoer om gameplayet.

Afspil Medieval: Total War dig vågen fra en person tillid til deres evner og kapaciteter ridder. Dit primære og eneste mål i spillet er at oprette din egen imperium inden for visse områder - Europa, Nordafrika og Mellemøsten. Kun her du vise din viden og færdigheder i en global strategi og et led i den taktiske kampe, der finder sted i realtid. Og så skal vi sige, at der er to former for gameplay: enkelt trin, hvilket indebærer at finde tegnet på kortet, og udvikling af hæren og til gavn for det imperium eller fraktionskampe i realtid i 3D-format.

World Games Medieval: Total War er opdelt i tyve fraktioner, men er kun tilgængelig tolv. Der passer til de tidlige faser af de forskellige fraktioner er tre muligheder:

• almohaderne;

• Kongeriget England;

• Byzantinske Rige;

• Egypten

• Hellige Romerske Rige.

Almohaderne - har fremragende kavaleri og teknologier i den sene periode.

Kongeriget England - repræsentanter for de bedste bueskytter og stærk tung infanteri. Men manglen på mangfoldighed kavaleri.

Byzantinske Rige - har en god strategisk beliggenhed, de bedste tidlige tropper og fjendens hær, men har ikke mange typer af teknologier og den sene periode af krudt.

Egypten - fatimidiske dynasti med anstændige kavaleri, men en svag infanteri.

Hellige Romerske Rige - for alle mulige parametre tropper mødes de bedste resultater, men ikke i den senere periode.

Også hele spillet er der ny fraktion, for eksempel, som Den Gyldne Horde - repræsentanter for de mest magtfulde kavaleri, infanteri men svagelig.

Medival Total War spil forventer du at kæmpe for deres åbne vidder, som præsenteres i det bedste kvalitet grafik. Medieval verden bærer sin farverige og usædvanligt. Også spillet er interessant, fordi den bruger og historiske tal, og de har bedre egenskaber, såsom Richard Løvehjerte og El Cid. Og en masse opmærksomhed på religion i fraktioner, som hjælper med at opbygge loyalitet af befolkningen.

I almindelighed, vi kun hente Medival Total War og du er klar til kamp. Held og lykke gameplay!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags