Melting World Online

Alternative navne: MWO

Masser kæmper med monstre og udlændinge til at beskytte den menneskelige race fra udryddelse, og vende tilbage til sit overherredømme på planeten, der blev tabt efter en global katastrofe - det er de mål og målsætninger for de næste rum strategi "smeltende verdener" eller smeltning World Online.

For at spille i Melting World Online har du brug for en computer med installeret styresystem, Windows Vista eller Windows 7 Processor Pentium 3 700MHz eller bedre, mindst 512 MB RAM. Internetforbindelse skal være større end 512 KB per sekund. På skærmen indstillinger, indstille opløsningen til mindst 1024x768 og 16-bit farve. Direkte til gameplay, du har brug for en browser: Internet Explorer mindst version 8. 0, FireFox ikke er under 6. 0-version, Google Chrome eller Opera med plugin Adobe Flash Player version ikke er under 10..

Deltag i spillet Smeltende World Online er båret af standard procedure. På den officielle hjemmeside for spillet, skal du trykke på 'play', så vil du være i form påfyldning dataregistrering Melting World Online. Indtast dit brugernavn, gyldig e-mail-adresse og adgangskode. Dernæst acceptere licensaftalen og udføre primitive aritmetik, efter -. "At begynde at spille" Tilbage er kun at kontrollere, om held aktiveret i din Melting World Online Online tilmelding og kæmp!

Hvis du er den type spillere, der ikke kan lide at komplicere deres omhyggelig udvælgelse af begyndelsen af ​​spillet figurs egenskaber og andre ting, så vil du helt sikkert her. Online spil Melting World Online imod helt simpelt - du tildele piloten og bilen-robot, som den vil styre. Du kan undtagen at stifte bekendtskab med deres parametre. I fremtiden kan de forbedres, og supplere alt det, ja, på dette teaterstykke Smeltende World Online vil, som de siger, at givet. Som du fremskridt gennem niveauerne, kan du optjene point og få flere robotter (indtil du får op til otte), og hyre piloter. Og hvis spillet Smeltende World Online online ikke vil tillade dig at roame i udvælgelsen af ​​den karakter, valg våben, du kompensere det fuldt ud. Artilleri, maskingeværer, anti-luftskyts missiler, granatkastere, bjælke-og plasma lasere mv etc. Ved hvert våben dens spektrum af handling og anvendelse, således at en god refleksion, og når der er nyttige for dig.

Melting World Online online spil, hvor din pilot for et system af niveauer af denne færdighed-niveauer af udvikling. Med deres vækst og vokse dine færdigheder, selvom de distribueres til hele dit team, uanset hvor meget det var ikke robotter og piloter lejesoldater. Sami slag udført i step mode (som er helt naturligt for RTS). Måske nogle gange er det vanedannende gameplay, mens på den anden side - der er tid til at beslutte, om taktik, eller huske, hvad robotten end bevæbnet, fordi når de er allerede otte uvægerligt begynde at skrubbe. Og ved den måde, da denne strategi, er der én ting mere, hvilket skyldes at spille spillet online Melting World Online til sindet, og ikke overilet - ". Points of action" a Simpelthen sat, begrænse dine trin. Disse punkter er brugt forholdsvis hurtigt, og deres lager af ammunition afhænger af din robot (rustning, våben, osv. ) Så vejer (bogstaveligt og billedligt) handlinger af piloter og robotter - til din fordel.

Play spil Melting World Online online og udvikle din karakter (team), du tilbydes i tre områder: forbedring taktik for angreb (for at udvikle præcision, rækkevidde, skader), tank (det betyder at være opmærksom på overlevelse færdigheder), bare for at arbejde på til gavn for sit hold (reparation robotter engageret opgørelse, sin efterforskning og produktion osv. ). Hvad der foretrækker eller udvikler sig i alle retninger, når du beslutter dig.

Nå, selvfølgelig, Melting World Online spille alene eller anden måde ikke rigtig. Koncernens slagsmål og dueller hemmeligt signifikant diversificere gameplay, og i form af erfaring vil være meget mere nyttigt end kampen chefer singler. Så inviter dine venner (eller slutte klaner) og vise deres evner strateg fanta-ydre verden Smeltende World Online! Spil MWO - præcis, hvad du ledte efter!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags