Merc Elite

Alternative navne: Merc Elite

Merc Elite online - gratis taktisk rollespil, som er en dynamisk handling, de begivenheder, der er udviklet i fremtiden. Dette selskab Bigpoint shooter designet i stil med MOBA. Spillere opfordres til at rejse tilbage i det fjerne tid, hvor guerilla krige rasede og konkurrere på en række forskellige arenaer. Du vil være i stand til at anvende de mest avancerede kamptaktikker. At være i en lederrolle snigmordere, vil du blive en mission at udføre forskellige niveauer af kompleksitet. Forud for mange blodige begivenheder overhale fordi kun dem, der hører til fjenden uden en dråbe af medlidenhed succes. Destroy modstandere på udkig efter pålidelige allierede, forbedre deres våben, Suck færdigheder og være i stand til at føle værdig den honorære titel af en elite snigmorder. Selvfølgelig, du og så professionel, fordi inden længe været soldat, men det betyder ikke, at du kan stole på erfaringerne fra tidligere år. Du er nødt til at holde op med tiden. For eksempel, hvis det er muligt at bruge våben af ​​fremtiden, så hvorfor udelade en sådan mulighed? Juster den tidligere erfaring med nye opdagelser og føre din hær til sejr!

Merc Elite robusthed spil adskiller sig fra systemkravene. Gameplay vil være i stand til at passere nogen. Du vil deltage i de blodige eventyr, at være ejer af computermediet parametre. Alt hvad du behøver for at gå tilbage til spillets verden - det Merc Elite registrering. Oprettelse af en konto betyder at udfylde en formular med disse felter: brugernavn, password, gentag adgangskode, e-mailadresse, fødselsdato. At acceptere de vilkår og statement om privatliv blot kryds og nyheder abonnement - Automatisk. Efter at de nødvendige oplysninger nemt at trykke på "Play gratis nu."

Så du gå i gang Merc Elite spille, og nu er det tid til at overveje forslaget nærmere. Anfør fordele: høj kvalitet 3D-grafik format, realistisk synsfelt, spændingen i plottet, den gradvise empowerment, interessant job, hæve adrenalin, velgennemtænkt system for kampene, de forskellige former og et overraskende stort antal anvendte metoder. Derudover er der nogle funktioner, der vil tilfredsstille spillere af denne art. Under kamp, ​​kan du skjule i krisecentre, brandslukning, bruge bakken, der er tilladt at være i en fordelagtig position, som fjenden vil ikke se dig op fra bunden, så længe du ikke åben ild. Anbefalet capture mere vigtige punkter. Hvis det lykkes, så skal du ikke blive forvirret af, hvad fjenden ser stærk og uovervindelig. Kontrolpunkter i dine hænder, hvilket betyder, at du dominere! Du kan give et godt råd. Gå ikke glip af det øjeblik, hvor du kan gennemføre denne opsamling - dygtighed og årvågenhed af de bedste assistenter i krig!

Vælg selv automater klasse og frem - snude krig absorbere det samme, og du vil ikke have tid til at tænke. Gribe til våben og ødelægge hele vejen rundt! Tale af våben. Arsenal virkelig rige. Men for hver klasse til rådighed visse våben. Opregne nogle dødbringende ting, der giver dig mulighed for at bruge Merc Elite online spil, som du har en idé om, hvad der er involveret. Der er automater og kanoner og varierede våben og samurai sværd, og meget mere. Det er ikke leve uden høj kvalitet boards designet til at beskytte. Alt dette tilsammen - våben, færdigheder, støtte allierede, personlige ønske om at genvinde mesterskabet - er nøglen til fremtidig succes. Spillet er virkelig alsidig og får fat i din opmærksomhed fra første minut. Med sådan en rig gameplay er ikke kedeligt! Tilmeld dig nu - du vil ikke fortryde!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags