Metin2

Alternative navne: Metin2

I Metin2 spil anbefales til dem, der ønsker at fordybe sig i en verden af ​​orientalsk fantasi. Her kan du fordybe dig i et utroligt eventyr, blive en mester i kampsport, og redde verden fra de mørke kræfter.

For at spille Metin2 først skal du være bestået Metin2 registrering. For at gøre dette:

1. Indtast din nye skærmnavn (log ind).

2. E-mail

3. Bekræft din accept af de almindelige vilkår og betingelser for spillet.

4.. Et par minutter senere, har du til at e-mail vil blive sendt et brev fra administrationen. Følg instruktionerne til punkt og prikke, kan du aktivere din spil konto som en gave.

Når Register færdig spillet Metin2 Metin2 online spil kræver, at du direkte installation på computeren. For at gøre dette:

1) Download spil-klienten (du kan finde det under "Downloads" på spillets hjemmeside)

2) Kør downloade filen og online spil Metin2 begynder at installere på din computer.

3) Glem ikke at angive en placering på din computer, der vil være vært for online spil Metin2.

Efter installation af spil på din desktop ikon vises Metin2 .. Også i genvejsmenuen Start vil blive oprettet til at komme ind i spillet. Hvis du klikker på et af disse ikoner vil tage dig til en verden af ​​Metin2 online. Regelmæssigt vil også automatisk opdatere spillet, som ikke vil tage dig meget tid. Metin2 Online spil, dets installation og registrering Metin2 testet helt gratis.

Efter dette, vil du nødt til at fuldføre oplysninger om din konto i spillet og vælge en server for spillet. Du skabte karakter kan kun spille på denne server. At spille på en anden server, skal du oprette en ny karakter.

Når du opretter et tegn, du nødt til at vælge sin fremtid gaming specialisering. Spil online spil Metin2 Du er inviteret til sådanne klasser som helte Warrior Ninja Shaman Sura.

Warrior. I tung rustning og tunge kunstfærdigt holder macheter, Warriors er mestre i nærkamp. Også, bør du ikke bekymre dig for deres fysiske styrke og udholdenhed. Udvikle denne karakter klasse kan læres i besiddelse af to-hånds økser og hellebarder, eller stole på en kombination af det klassiske slag - sværd og skjold.

Ninja. Det er en professionel lejemorder. De har ingen lige i evnen til at baghold. I kamp, ​​bruge dolke og sløjfe. På dette grundlag, stole på hurtighed og smidighed.

Shaman. Bruges i kamp og magiske besværgelser. Den bedste fremgangsmåde til at støtte andre soldater. Shaman afhængig helbredende magi og besværgelser, der forbedrer angreb og forsvar.

Sura. Det krigere, der bedraget Mørk. Takket være denne vellykkede kampe i nærkamp, ​​kan de angribe fjenden på afstand magi. De har også forstærke hjælpeprogrammet staver selv.

Afspil Metin2 Online spil, vil du have ved at vælge en af ​​tre placeringer (riger).

Shinzo imperium. Det er den sydlige imperium, der er specialiseret i handel. Valg af område for dens indførelse, vil dine hovedopgaver smelte beskyttelse og udvikling af handelsruter.

Jinno Empire. Beliggende på den østlige del af kontinentet. Dette imperium blev grundlagt af den militære klasse af det gamle imperium. Derfor er det meget aggressive over for andre.

Hundzho imperium. Beliggende i den vestlige del af kontinentet. Dette imperium er styret af religiøse ledere. Da dette kan betragtes som magisk kapital af kontinentet.

Spil Metin2 bogstaveligt slående i sin skildring i stil og atmosfære i de østlige fantasy kampsport. Du er træt af den klassiske kampe sværd og bue? Udvikl din karakter og bruge som et våben af ​​tilsyneladende godartede klokker og fans. Så gå videre! Finpudse dine færdigheder i herlighed imperium!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags