Metro: Exodus

Alternative navne: metro Mosebog

 

Ukrainian developer 4A Games, sensationelle serie af spil"Metro 2033", som inspirerede dem romaner D. Glukhovsky, fortsætter med at glæde fans med nye udgivelser. Game Metro: Exodus vrimler i mørke landskaber af åben plads og fangehuller. Efter deres mening er det stadig muligt at starte livet fra bunden, men der er mange forhindringer og farer foran.

 

When E3 blev vist på udstillingen, meddelte at det ville være muligt at spille spillet Metro: Exodus ganske snart, for mange var det en reel overraskelse, og jeg må sige, det er ganske behageligt. Han blev udnævnt til de mest spændende og bedste af alle præsenterede trailere, og mange sagde, at for dette var dette spil den mest forventede. Bloch indrømmede, at for projektet er dette projekt det mest ambitiøse af alt, som hun havde at gøre med.

 

Inspirerede udviklere til projektspil STALKER med deres post-apokalyptiske verden. Med ideen som grundlag skabte de lineære niveauer og store åbne områder. Også sammen med den allerede kendte mekanik af handlinger vil der være mærkbare ændringer, som også vil introducere en frisk strøm af fornemmelser i spilprocessen.

 

Hvad er kendt fra hans ord og annoncering, kan vi konkludere, at produktet viste sig virkelig cool, og download Metro: Exodus det værd. Tidligere vandrede helderne rundt om den ødelagte metro i Moskva, nu besluttede de at komme ud, hvilket vil medføre en konstant forandring af naturen. Landskabet er meget forskelligt, og begivenhederne dækker året, hvilket indebærer ændring af vejr, årstider, tid på dagen og dyr. Forsøger at overleve, skal helterne altid være på vagt og holde omverdenen på flugt. Ved at gøre det skal du omhyggeligt studere emnerne rundt, for ikke at gå glip af noget nyttigt. Selv et par patroner til maskinen kan redde liv, og bør ikke overses.

 

Start på Metro: Exodus spil, gør dig klar, at arrangementer udvikler sig hurtigt, og spillere har brug for en god reaktion, evnen til at træffe hurtige beslutninger. Som de vigtigste fjender er dyr, der har mistet deres tidligere charme.

 

Under Metro: Exodus spillere skal gennemgå mange quests, løse gåder, kæmp med fjenden. Plukke op varer, de kan bruges i visse situationer, men det er en naturlig praksis. Det er på tide at gå til rekorcering af den ødelagte jord og forsøge at finde et sted, hvor livet vil blive genfødt. Vil helterne finde ham? Jo, ja, for da er de helte. Det er bare til hvilken pris de vil lykkes og når det sker...

 

Spiller også