Metro: Exodus

Alternative navne: Metro Exodus

Metro Game: Exodus del af universet Metro 2033.

Ukrainian udvikler 4A Games, sensationel serie af spil "Metro 2033", som de blev inspireret af romaner D. Glukhovsky, fortsætter med at glæde fans af nye udgivelser. For 2018 er udgivelsen af ​​den episke skydespil fra den førende person planlagt, hvor der vil være alle elementer af horror og stealth action. Metro: Exodus er fyldt med dystre landskaber med åben plads og fangehuller. Du kan spille det på platforme:

  • Windows
  • PlayStation 4
  • PlayStation 3
  • Xbox One

Russia efter atomkrig.

Nuklear katastrofe skete i 2013, og førte til katastrofale konsekvenser, selv om det var ret forventet. Nu er året 2036, og hele territoriet i Den Russiske Føderation er et vildt vildområde bebodd af frygtelige mutanter.

Hovedpersonen er stadig Artem, men nu har han en kone, Anna, med hvem du allerede er bekendt med både den litterære version og den tidligere serie af spil. Udover dem er der stadig overlevende, og sammen ændrer de Aurora-damplokometret for at bane vejen mod øst. Efter deres mening er det stadig muligt at starte livet fra bunden, men der er mange forhindringer og farer foran.

Da E3 blev vist på udstillingen, meddelte at det ville være muligt at spille Metro: Exodus ganske snart, for mange blev det en reel overraskelse, og jeg må sige, det er ganske behageligt. Videoen selv tiltrak opmærksomhed hos almindelige spillere, kritikere og journalister. Han blev kaldt den mest spændende og bedste af alle trailere præsenteret, og mange sagde, at for dette var dette spil den mest forventede. Inspireret af støtte fra udøvende producent D. Bloch indrømmede at for projektet er dette projekt det mest ambitiøse af alt, som hun måtte gøre.

Inspireret af udviklerne af projektspil STALKER med deres post-apokalyptiske verden. Med ideen som grundlag skabte de lineære niveauer og store åbne områder. Også sammen med de allerede kendte handlingsmekanismer vil der være mærkbare ændringer, som også vil bringe en frisk strøm af fornemmelser ind i gameplayet.

Of hvad der er kendt fra hans ord og meddelelse, kan det konkluderes, at produktet viste sig virkelig cool, og Metro: Exodus download er det værd. Tidligere vandrede helterne gennem den ødelagte Moskva-metro, men nu har de besluttet at komme ud, hvorfor der vil ske en konstant ændring af landskabet. Væsentligt diversificerer landskabet og det faktum, at begivenheder dækker et år, hvilket indebærer en ændring i vejr, årstider, tid på dagen og dyr. Forsøger at overleve, skal helterne altid være opmærksomme og holde verden omkring os ved synet. På samme tid studere omhyggeligt objekterne rundt, for ikke at gå glip af noget nyttigt. Selv et par patroner til maskinen kan redde liv, og bør ikke overses.

Start i Metro: Exodus at spille, gør dig klar til at begivenhederne bevæger sig hurtigt, og spillere har brug for en god reaktion, evnen til hurtigt at træffe beslutninger. De vigtigste fjender er dyr, der har mistet deres tidligere charme. Nu er dette en forfærdelig væsen, der tør for blod. Der vil være andre fjender af en bande af mennesker, der er involveret i tyveri og tager livet let, hvis omstændighederne kræver det.

At tidspunktet for Metro: Exodus, skal spillerne færdiggøre mange quests, løse gåder, kæmpe fjenden. Valg af emner, de kan bruges i visse situationer, men det er en naturlig praksis. Tiden er kommet for at gå på rekognoscering af de lande, der er ødelagt af en forfærdelig katastrofe, og forsøge at finde et sted, hvor livet vil genoplive. Vil helterne være i stand til at finde ham? Jo, ja, for da er de helte. Det er bare til hvilken pris de lykkes, og når det sker ...

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags