Ældre stenalder

Alternative navne: mezolit, mezzo

Mesolithic online - er shareware multiplayer rollespil, nedsænke i den primitive verden. Du kan se på verden gennem øjnene af mand, der var omkring 15 000 år siden.

Spil spillet online mesolitisk meget interessant, fordi skaberne har forsøgt at genskabe dyrenes verden, der eksisterede for mange tusinde år f.Kr.. Hvis du ønsker at være i skoene af det primitive menneske, er det tid til at registrere kontoen, men inden da lad os se, hvad systemkravene fremsat af udviklere.

Online spil er et browserbaseret mesolitisk, dvs for at spille det, behøver du ikke at hente og installere på din computer, ekstra software. Du behøver kun en internetforbindelse og Adobe Flash Player version 9 eller. 0. bedste browser for spillet er Google Chrome.

Registrering i mesolitisk spil er meget simpelt, og kan ikke være nødvendigt, hvis du har konti i sociale netværk som FaceBook, Mail. Roux eller klassekammerater. Hvis ikke, eller du ønsker at oprette en konto, som ikke er relateret til sociale netværk, registrering Mesolithic nyde. Foran dig på et stykke pergament vil blive trukket to tegn - bliver nødt til at vælge kønnet på den lille mand og give et navn. Så mesolitisk online-registrering bede dig om at indtaste dit kodeord og din e-mail boks. Du vil også nødt til at acceptere vilkårene i brugeraftalen og klik på play.

Mesolitisk online spil begynder med det faktum, at du har brug for at bestå den første test, fordi du, folk i stammen børn Tufa, 15 år gammel, og hvis det vil bestå prøven, bliver en voksen. Så du er i "Dedikation til jægere" - den første af mange gaming quests (særlige opgaver). For med held færdiggøre quests vil modtage erfaring, en række trofæer og belønninger.

Character når du spiller mesolitisk vil have sådanne interessante tal som

- Fed

Fra udmattelse til fulde. Ved fuld mæthed additiv karakter får lov til at opleve at få flere tænder og mindre tilbøjelige til at blive skadet. Mæthed falder, når du off-line. Tegn kan fodre mad købt på Powwow.

- Turisme

Denne parameter øges, når du ikke spiller. Udhvilet karakter giver øge for at få erfaring.

For at spille spillet online mesolitisk skal en karakter besidde en af ​​de udvindings erhverv

  • Skinning
  • Gathering

Og en af ​​de producerende

  • Håndarbejde
  • Processing
  • Sorcery

Afhængigt af kompleksiteten af ​​arbejdet, vil vokse og dit arbejde færdigheder, der nyder både spille penge - tænder.

For at beskytte deres rigdom og kære vil være til rådighed tre typer af våben:

  • Easy: økse, klub, for beskyttelse - et skjold
  • Heavy: Fås med 6 tegn niveau, spyd og knippel
  • Thrown: bolas og hans Rockets - bolas

Derudover vil du have forskellige kampfærdigheder, som kan købes enten fra en træner eller på slagmarken, og gradvist udvikler dem. Med 6 niveauer er tilgængelige særlige talenter, der hjælper dig med at mestre de specielle kampteknikker.

Under en kamp med en anden spiller, kan du bruge forskellige tricks til at vinde

  • War Horn vil hjælpe dig med at angribe fjenden i det område, hvor kampene er forbudt
  • Mærkning spiritus og store ånder varetægt beskytte dig mod dine fjender

Når du spiller i ældre stenalder, vil du være tilfreds med udviklede handelsforbindelser. Kan deltage i auktionen, og også tænder, købe en anden type af valuta - krystaller.

Også kan købe forskellige former for tøj, der vil have særlige egenskaber.

Spillet giver en mulighed for at deltage i en gruppe, for eksempel, eller en gigantisk jagt efter mere sjov passerer opgaver. Spillere grupper kan kommunikere med hinanden i en særlig chat.

Hvis du ønsker at fordybe sig i ur-verden, at føle i skoene af primitive menneske jagt efter mammut vosmitonnogo, så er du kommet til den adresse, og selvfølgelig nyde spillet.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags