Might and Magic: Heroes. Kingdom

Alternative navne: Might and Magic, Heroes of Might and Magic

Might and Magic: Heroes. Kingdom - indbegrebet af den verdenskendte online strategi

Heritage skridt kult strategi for net flade blev gratis online spil Might and Magic: Heroes. Kongerige. , Nu er det dog - real time strategi spil. Oprindeligt Might and Magic: Heroes Kingdoms online i slutningen af ​​2011 spillet blev helt lokaliseret til russisk.

Deltag i spillet Might and Magic: Heroes. Kongerige er ikke nogen problemer. For at gøre dette skal du gå til den officielle hjemmeside for det spil, hvor du nødt til at trykke på den røde knap, der hedder "PLAY". Derefter vil du blive tilbudt at forpligte parterne (der er 4). Might and Magic: Heroes. Kongerige efter registreringen kræver at du angiver navn og emblem, som vil være det originale kort for de andre soldater. Glem ikke, at dine valgte symboler vises på alle beskeder, du sender. Næste trin: du nødt til at tænke på et navn til din by navn og udseende af helten, hvor entydighed - det er en "plus" for din fremtidige gaming aktiviteter. Tryk derefter på "Opret et kongerige", og fase Tilmeld Might and Magic: Heroes. Kingdom - fuldført!

Så Might and Magic: Heroes. Kingdom online spil, hvor det vigtigste instrument kontrol over riget er helte. Du kan leje dem på værtshuset. Hver karakter har sin kurs, der afhænger af den del af byen. Det maksimale antal for spillerhandler - 3, hver af dem kan være fra tre til fem færdigheder. Spil spillet Might and Magic: Heroes. Kingdom online betyder - en masse rejser og kampe. I disse sessioner vil du komme på tværs af en bred vifte af artefakter, men kun otte af dem med du kan have hvert tegn.

Hær i Might and Magic: Heroes Kingdoms Online - grundlaget for militær magt, som består af grupper - grupper af væsener af samme type, der kæmper sammen. For en kamp er påvirket af begge karakteristika helten og forsvar i regionen og byen, besværgelser og artefakter. Hvilke vidunderlige spil Might and Magic: Heroes. Kingdom online, er det det faktum, at uanset udfaldet af kampen, vil tabet af tropper kun være 30%. Det er, selvom kampen blev ødelagt hele din hær, sidst du "tilbage" 70% af det oprindelige antal soldater.

For at kunne spille spillet online Might and Magic: Heroes. Kongerige skal betale stor opmærksomhed på udviklingen af ​​byen. Efter alt, er der vil til ressourcer hyret hær og helte. Byen er beliggende i centrum af regionen, som består af 24 kvadrater, menneskelige monstre. Sejr over dem giver adgang til artefakter, 4 miner eller bare fri plads til byggeri. Strukturer giver en bonus til forsvar og hjælpe med at udvikle din økonomi.

Når du begynder at spille Might and Magic: Heroes. Kongerige er det vigtigt at vide, at du er garanteret en femten beskyttelse mod angreb for udviklingen af ​​spillet og befæstning af byen. Heller ikke ondt at vide, at du kan skabe en alliance med op til 20 deltagere. Deres land er også inkluderet i den alliance, der sikrer en bedre beskyttelse af dit websted. Udveksling af ressourcer mellem medlemmer af alliancen normalt bærer en gensidigt fordelagtig, da hver by har i alt 4 egne miner, om der eventuelt og Magic: Heroes. Kongerige har 7 online-ressourcer (såvel som den oprindelige kilde).

I Might and Magic: Heroes. Kongeriget brugere vil spille i verden Ashan splittet af krig mellem de fire nationer:

• Knights

• Demons

• Necromancers

• The Sorcerer

Hovedformålet med hver spiller - for at genoprette ro og orden og give verden håb om velstand og fredelig fremtid. Derfor ... gå til det, nyde alle fordelene ved spillet og vind!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags