Millidor

Alternative navne: Millidor

Milidor Online (Millidor Online) - multiplayer online spil genre kan defineres som en global strategi. Desuden online spil Milidor indeholder flere elementer og økonomisk simulator og endda trin RPG. Din helt er føreren af ​​en voksende og lovende perspektiv imperium, hans ansvarsområder omfatter en udvidelse af sine grænser, at styrke sin position på verdenskortet i spillets verden. Online spil Milidor til en vis grad er et gennembrud inden for browser spil.

Register Milidor spillet er meget enkel og en masse af den tid du har til at tage det væk. Du bliver nødt til at indtaste navnet på kontoen, din e-mail-adresse og adgangskode for at få adgang til din konto. Derefter på din mail vil blive sendt til dig med oplysninger, Milidor afsluttet registreringen, og din konto er aktiveret.

Et interessant træk af spillets udviklere har glædet os. Nu spille spillet online Millidor kan du enten via webstedet i browseren eller downloade en speciel klient. Alt dette betyder, at Millidor online spil, hvor du vil være i stand til, hvor du ønsker, og alt hvad der er behov for - en computer med en internetforbindelse. Fristende, er det ikke?

Dynamikken i udviklingen og den samlede størrelse af gaming univers gale glæde enhver, der beslutter sig for at fordybe sig i en verden af ​​eventyr dette spil. Her er alt er arrangeret således, at spillets verden er i konstant bevægelse, alle de elementer fra det mindste til det kolossale konstant forandring og udvikling, eller nedbrudt. Meget interessant spil system implementeret i nivellering. I Hver spiller har et bestemt sæt af udviklingsværktøjer karakteristiske punkter, som skal distribuere fra starten.

Også, hver karakter har et territorium, der skal holdes til at udstyre og udvikle sig, vil det være på dit eget slot, som med rette kan kaldes dit fristed. Millidor online spil designet til patient og viljestærk spillere, fordi omkring dit område strakte snesevis eller endda hundredvis af andre. Og hver gang ejeren menes ikke at gribe ind i dine ejendele, eller endda forsøgt at gøre det. Forsvare sig mod fjender er kun muligt, når du har derinde egen stærk og mægtig hær. I princippet hæren - det er hele befolkningen i din tilstand. Soldater ville være de enheder, der vil være nok ammunition og våben i dit arsenal. Faktisk, sådan et dynamisk system af værnepligten sikrer dig den relative sikkerhed i staten. Spil spillet online Millidor være mere interessant, hvis du tilmelder dig dine trofaste følgesvende, og her er hvorfor.

En af de største styrker i spillet - det er alliancer, som kunne blive en del af din tilstand. Hvis den aktuelle måde regerende klaner du ikke er tilfreds, kan du altid blive en sand og retmæssige leder af hans egne. Endvidere kan spillet virke som en lejesoldat. Således den anden spiller kommer i underkastelse dine ejendele, og du til gengæld betalte ham en vis mængde penge, som prisen for at leje.

For enhver, der nogensinde har drømt om at blive en klog troldmand, spillet repræsentation af de seks forskellige former for magi. Brug dem i kamp, ​​får du en temmelig betydelig bonus og dine chancer for at vinde stige markant over fjenden. Eller, i sidste ende, deres finansielle situation kan altid forbedres gennem salg af et par af tre ruller eller drikke, som du har lavet. De er i øvrigt temmelig anstændigt penge.

Faktisk meget i dette spil bundet til magi og trolddom, og denne bevidsthed kommer næsten fra første minut, når du begynder at spille Millidor. Her for eksempel, visse kræfter har et bestemt sæt af parametre for resistens over for forskellige former for magi, godt, selve spillet er bare fyldt op til toppen af ​​de forskellige mystiske artefakter, der raser inde i en enorm gammel magisk kraft. I almindelighed, i spillets verden, der Millidora fem spilbare racer: elvere, orker, mennesker, dværge og druider. Hver race i arsenal er der omkring to dusin slags bygninger og flere typer af tropper, der kan udvikles ved at forbedre deres niveau.

Slip tørst efter eventyr lurer inde i dig! Tilmeld dig og begynde at spille Millidor!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags