Krigsministeriet

Alternative navne: Krigsministeriet

Ministeriet af War online - multiplayer browser-baseret strategi spil gratis model. Begivenheder i spillets verden udvikle sig i realtid, så du altid har en chance for at gribe ind i situationen. Fanget i middelalderen, vil du hovedet sit eget imperium og tage den opgave at gøre alt for at gøre det trives. Nødt til at foretage en titanisk arbejde for at omdanne sit udseende og blive klog luftfartøjschefen at afspejle alle de farer, og for at vinde fra andre, hvad der er skidt.

At træde tilbage i tiden, skal du Ministeriet af War registrering. Når din konto vil være umiddelbart i stand til at skabe en figur og gå til møde en ukendt virtuelle liv.

Spørg hvorfor du bør spille spillet Ministeriet af War ? Mange årsager. Først, fordi du vil have den unikke mulighed for at tage så mange som fem perioder af udvikling, nemlig Savage Alder , Dark Alder , feudale Alder , Castle Alder [ _39_] og Empire Alder . Med hvert skridt du får alle de mere kraftfulde og selvsikker. For det andet, har du valget af, hvad for at blive. Du bestemmer, hvad den mest hensigtsmæssige kultur. Rom, Egypten, Persien, eller måske Kina? Alle disse civilisationer deres særlige bonusser, en bestemt livsstil, særlige tropper. Civilisation, som skal forvalte, skal du føre til verdensherredømmet. Hvis dette lykkes - nåede det højeste mål. For det tredje, at holde Ministeriet af War play, du aldrig kede dig. Der er så mange bred vifte af klasser bare ikke give en anden af ​​resten! Du bliver nødt til at være engageret og konstruktion, og vælg soldater til sin hær, og tage sig af kæledyr, som i sidste ende blive en stor hjælper i kamp, ​​og alligevel konstant tør hovedet over hvad strategi at vælge den samme til den næste kamp. Som for dyr, de blev velsignet (tre arter) og lykkelig husstand (også tre arter). Relativt soldater skal vide, at det er nødvendigt at blive valgt med omhu, og gøre det, det er at leje en fighter, kan du på det lokale værtshus. Nå, den fjerde, spillet Ministeriet af War tilbud, såsom en bred vifte af forskelligt udstyr, modstå fristelsen til at prøve det i aktion kan kun narre. Udstyr er opdelt i fire niveauer af kvalitet. Hvert niveau indikeres af dens farve - hvid, grøn, blå, lilla - fra de mest magtfulde udstyr til det svage, hhv. Oh yeah, og det er ikke alt! Under gameplay, kan du finde allierede og gøre ufattelige ting. Vær med i lauget - den rigtige beslutning. Jo mere, at Ministeriet af War tilbud denne gratis fordel.

Det skal blive fortalt om de ekstra fordele ved projektet. I spillet er der en masse spil elementer, som du vil nyde med velbehag. Du vil lære at bruge hvælvede arkitektonisk kunst, sten renæssance manuskript salvie, kobolt malm, bog ædel førstefødselsret, pas Arcadia, stormtropper, raffineret guld. Overvindelse ene efter den anden fem forskellige aldre, vil du opleve et stort antal spændende eventyr. Denne vej fra start til slut vil give toget som en mental kapacitet og fysisk. Være aktiv og alt du vil lykkes! Lad din tidsfordriv med dette spil vil være sjovt og mindeværdig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags