Verden Est

Alternative navne: Este verden

Populære browser spil Esteworld bedre kendt som World Est online, tilbyder dig en fantastisk verden fuld af ekstreme eventyr underholdende quests og spektakulære kampe i formatet PvP (player versus player). Online spil World Est stil og udformning er meget lig en klassisk genre - spillet "Dungeons and Dragons" (eller "D & D").

Dens største fordel, vil du være i stand til at vurdere, begynder at spille verden Est, er den komplette handlefrihed gaming metoder og næsten utilgængelige kommercielt motiveret.

Mindste systemkrav er specificeret af bygherren, gælder ikke for konfigurationen af ​​din computer (kontor standard for pc-spil vil passe perfekt), og sætte fokus på arbejdet i browsere. Nemlig - før du begynder at spille spillet online verden Est tjekke din browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera) - bør tillades, og cookies aktiveret javascript. Hvis du ikke ved, hvor og hvordan du slår på spillets hjemmeside har detaljerede instruktioner for hver browser separat.

Så fra den tekniske side fortsætte at oprette en konto. Deltag verden Est har en lang række anbefalinger og forklaringer. Her maksimum beskriver mulige fiaskoer og fejltagelser, som ikke bør være tilladt et ord skabt hver gunstigt for din tilmelding måde i spillet World Est var vellykket, og pålidelige. Tja, hvis du være mere specifik, vil du blive bedt kaldenavn (navn) for den fremtidige karakter, dit postadresse hemmelige spørgsmål + Svar , og nogle indviklede adgangskode . Eventuelt kan du udfylde en form for personoplysninger. Desuden World Est online-registrering indebærer straks valg af race og klasse hero . Dit valg fem løb og seks klasser .

Så mere om de løb, hvor du kan spille spillet online verden Est. Den første og mest populære - det Mennesker . Den største fordel ved dette løb - balancen mellem færdigheder og evner. Der er dem, der tror folk "middling", men det er bare det trick. Og vigtigst af alt, kun tilgængelig for folk alle våben og alle klasser. Det andet løb - det Elves , kloge og fredelige tryllekunstnere, de kan klare sig selv i tilfælde af en nødsituation, men hvis det er muligt forsøge ikke at ty til aggression. Tredje løb - Halve alfer - et resultat af den blanding af menneskelige og elver racer. De er stærkere end deres forfædre, på grund af det faktum, at vi tog fra dem den stærkeste kvalitet (egenskaber). Funny Race - halvlange . Det dværge sådanne bøller, deres håndværk - tyveri, og den fordel - agility og opfindsomhed. Nisser - det sidste løb, den mest snu liv i kontemplation. De er fremmede for krig eller lys håndværk, de brugte til at arbejde og overleve på bekostning af de udtrukne ressourcer. Som for figurklasser, vil din karakter kunne blive Paladin eller Warrior Ranger Druid eller Priest Mage eller Thief . Det eneste, der bør bemærkes Est verden online spil, hvor hver race er ikke tilgængelig alle seks klasser, så vær omhyggelig i dit valg.

Interessant i World Est spillet kan starte fra det andet niveau, som er nødvendig for effektivt at distribuere brillerne på karakteristika og udføre med succes i arenaen i en kamp med sig selv for at blive en novice. Fra det andet niveau, du får lov til at tilslutte sig nogen klan. Desuden fra det fjerde niveau, du kan allerede oprette en klan, der vil tillade dig at stort set fra start til kun at arbejde på deres omdømme.

I alle de ovenfor beskrevne spillet World Est online åbner op for et stort rum for spillere eventyrlystne Journeys - forskelligartede landskaber med en bred vifte af alle levende væsener, mystiske ø fuld af overraskelser og dystre fangekældre, etc. Så udvikle, kamp, ​​rejse og få en masse indtryk af denne mystiske og usædvanlige verden Est.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags