Verden Oksaroy

Alternative navne: Oxsar World, verdens Oxsar

Verden Oxsar online - er et multiplayer browser-baserede online rumstrategi, hvor spilleren bliver nødt til at udvide deres imperium og øge indflydelsen af ​​andre galakser i navnet på det vigtigste mål - at blive en stor i universet!

Oxsar verden online behøver ikke at installere spillet klient og fås i enhver browser, undtagen i dette spil, du kan spille på iPad2, iPad, iPhone, iOS og Android.
Til at begynde spillet, Verden Oxsar online registrering. Dette kan gøres på to måder:
1) Brug social networking-konto, såsom Facebook, Mail. ru, VK og klassekammerater. Hvis du klikker på en af ​​knapperne for sociale netværk (presserende behov, at når der er en registreret konto), og følg instruktionerne for at passere registreringsprocessen i spillet,
2) direkte fra spillet ved at klikke på "Registrer" i det nye vindue, der åbnes, skal du indtaste de relevante felter brugernavn, e-mail, password og acceptere en aftale med spillets regler. Næste, klik på "Registrer" knappen på dette spil Register Oxsar verden over.

Og nu kan du se, hvad spillet tilbyder Oxsar World Online. Går efter registrering spillet, vælge menupunktet "Planet", for at nævne hans planet. Og gå til "Indstillinger" kan du indstille dit spil interface (hud spil, baggrund stil, tabel stil, et sæt billeder af enheder og så

I dette spil spilleren kan vælge en af ​​disse erhverv: Universal (har ingen specialisering), Shakhtar Donetsk (specialiseret sig i udvinding af ressourcer) Angriberen (specialiseret sig i angreb), forsvarsindustrien (med speciale i forsvar) og Tankman (med speciale i stansning magt) .

Opfyldelsen systemet, i første omgang til at gå gennem grunduddannelse. Hertil kommer, at det er nødvendigt at bygge et solcelleanlæg til at levere varme og magten vores planet.

Spillet har ressourcer såsom metal, silicium, hydrogen og energi kreditter (du kan købe dem for rigtige penge). Med hvert nyt niveau af udvikling af miner, og øger mængden af ​​ressourcer.
Metal - det er den billigste råvarer, men, men det kræver mere end noget andet. Det vigtigste element af støttestrukturer til opførelse af bygninger og skibe.
Silicon - denne ressource er påkrævet for alle biler og bygninger. Grundmaterialet til opførelse af elektroniske elementer og legeringer.
Hydrogen - denne ressource er nødvendig som brændstof til skibe, næsten alle undersøgelser, der har set på galakser, samt for brug af sensoren falanks.
Energi - det er nødvendigt at give energi til miner og synthesizere.

Online spil World Oxsar har Galactic Exchanger - er et sted, hvor du kan udveksle ressourcer, der er tilgængelige i overflod på de tvingende nødvendige ressourcer.
Spil online spil World Oxsar primært engageret i en række forskellige konstruktioner af bygninger og til at øge hastigheden på opførelse af bygninger, er det nødvendigt at bygge en fabrik robotter, som giver en nem arbejdskraft, og som kan bruges i opbygningen af ​​planetarisk infrastruktur.

Lagring af metal-og silicium, hydrogen tanke, forskningslaboratorium, missil siloer, skibsværft, forsvar plante ... og mange flere, ikke mindre end de krævede bygninger, der skal bygges for udviklingen af ​​hans imperium.

Ud over bygninger, Verdens Oxsar online spil har en enorm arsenal af rumskibe, der påvirker deres evner. Denne lille lastbiler og store lastbiler, Fighters og Cruisers, Death Star Destroyer ... og i almindelighed, er udvælgelsen imponerende! Defense arsenal er også på højde. Her og Laser installation, og Rocket, Plasma og Ion kanon, diverse skjolde osv.

Online spil World Oxsar bruger en unik kampsystem og egne simulator kampe. Spil Marketplace vil gøre det muligt at handle ressourcer, skibe og artefakter fra andre spillere. Og laver forskning, som i spillet er i øjeblikket 20 arter, kan åbne op for ny teknologi og mere avancerede våbensystemer.

Spil spillet online verden Oxsar muligt deltager i henvisningssystem, at tiltrække nye spillere til spillet, og for det at modtage bonusser. Du kan også deltage klanen (hvilket vil give nogle fordele), eller oprette din egen. Går ind i chatten, kan du chatte med andre spillere.

For at opsummere, vil jeg sige: Legeland Oxsar vil være meget spændende. Opret en økonomisk og militær infrastruktur på sin planet, og gå kolonisere andre. Erobre nye stjernesystemer og galakser. Jeg minde dig alt, hvad du behøver for at begynde at spille World Oxsar det Oxsar verden Register. Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags