Mission mod terror

Alternative navne: Mission mod terror

Mission Against Terror Online - multiplayer sci-fi-action med kunden gratis model. Dette fantastiske first-person shooter, der giver en masse spænding. Arbejdede på udviklingen af ​​projektselskabet Kingsoft. Og i 2010, MAT spil dukket op på internettet takket være forlaget - virksomheden CIB Net Station. På grund af sådanne funktioner som et kæmpe arsenal, forskellige spilmodes, brug af unikke udstyr, Mission mod terror spiller virkelig interessant. Antallet af brugere vokser hver dag, og i dag kan du blive en af ​​dem. For at blive medlem af eventyrlige aktiviteter, du bare nødt til at hente Mission mod terror. Multifunktionel game chat vil bringe dig glæde, og at du åbner også adgang til sociale områder - ekstra plus. Velkommen til den virtuelle verden, som aldrig kedeligt!

Før du begynder at spille Mission mod terror, ville være rart at finde ud af, hvad der sker i denne fantastiske verden. Udviklingen sker i en fjern fremtid. Konfrontere hinanden to sider. En af dem er at forsøge at få verden dominans over menneskeheden overlevende, og den anden forsvarer retten til frihed og ønsker at genoprette ro og orden i verden. Holdet af frihedskæmpere infiltreret "mishandlet", og er nu blevet meget svært at skelne mellem deres egne. Og alligevel mænd har tendens til ikke at gå til provokation. Hvad er slutningen på historien? Hvis du ønsker at lære hurtigt at slutte sig til gaming community.

For at komme til gameplay, skal du først oprette en konto og installere spillet klient på din PC. Mission Mod Terror registrering ikke tager meget tid, og download-processen er ganske enkel. Ingen hikke skulle opstå. Når den første gang vil finde dig selv i en ukendt verden, bør vi definere udseendet af din karakter. Avatar system giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af helten den måde du ønsker. Men du må ikke glemme, at for sejre i kampe eksterne nok. Der bør udvises forsigtighed god outfit. Mission Mod Terror spil giver dig mulighed for at bruge forskellige våben. Tilgængelig 18 typer af primære våben, 3 typer sekundære våben, 3 typer af kolde våben og 5 typer af granater. Alt dette vil du erhverve i en speciel butik. Det vigtigste er, at midlerne var til rådighed, men de har at gøre i løbet af gameplay, der udfører mange opgaver. Men overraskelserne stopper ikke der. I MAT online kan slå sin fjende til et dyr (fx en gris eller en skildpadde), ved hjælp af specielle elementer. Det er her, du har det sjovt til fulde!

Kan spille i forskellige tilstande. Vælg, hvad du vil: single-mode træningstilstand Team Battle, team overlevelse mode, overlevelse mode singlemode, erobring tilstand zombier. Og så videre indtil tanken kampe. Prøv alle de tilstande, og blandt dem er der helt sikkert, der vil være den mest elskede. Nå, gå videre! Held og lykke! I denne krig uden held kan ikke gøre!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags