Mist

Alternative navne: Mist

Mist Online (Myst Online) - browser-baseret multiplayer online spil, gratis, som længe har været elsket af en anstændig mængde fans af lignende spil. Online spil Myst stort dette er en livslang bosiddende i browser-baserede rollespil, men trods dette, mister ikke blot sin særlige appel, men tværtimod - er i stigende grad blevet et meget bedre og mere seriøs med hensyn til produktets kvalitet. Online spil Mist - det er det stykke af behagelige fornemmelser, som folk hele tiden trukket ind i en verden af ​​MMORPG.

Register Mist i spillet vil ikke tage dig lang tid. Alt du skal gøre - kontonavn, email-adresse og en adgangskode til at sikre adgang til din konto. Så efter et par minutter på din e-mail adresse vil modtage et brev meddelelse om, at registreringen tåge over.

Spil Myst har en smuk interface, over hvilke designere har arbejdet på herlighed. Så brug det vil blive værdsat af både nybegyndere og dem, for hvem dette online spil - er ikke den første til at indspille.

En af de "højdepunkter" i spillet er, at med forhøjede niveauer af forandring karakter ikke kun sine spilleegenskaber, men også dens udseende. Den vokser, formning og bliver mere og mere heroisk. Derfor vil du altid være i stand til at bestemme den omtrentlige niveau af udseende på din modstander, selv før kampen begynder.

Interessant kursus udviklere er opgivelsen af ​​mange allerede træt af strejker på områder af kroppen. Kampsystemet, som giver os en Mist online spil er en form for forvirring for almindelige kampe og turn-baserede model, der forårsager kampe er interessant og uforudsigeligt. Ikke én dueller rig bekæmpe en del af spillet, er det også for holdenes kampe, og det betyder, at din karakter er værd omhyggeligt vælge gruppe eller klan at deltage. Tåge online spil, der kan prale ikke kun et kampsystem, men også et system til at pumpe din helt. Faktisk er den faktiske mangel på bestikkelse klasser som sådan.

Alt i spillet, er der tre kombinationer af visse karakteristika af den karakter, der bestemmer din position i kampen. Hvis du sej forsvarer, så er du - smidighed og udholdenhed, hvis du tættere på ånden angribe stil, så er det nødvendigt at fokusere på styrke og intuition. Således intelligent kombinere taktik karakter udvikling over tid du udvikle en unik kampstil, der passer dig bedst. Mist online spil behageligt glad udviklet økonomiske system. På den gennemsnitlige bruger dette afspejles i en anstændig mængde muligheder for at tjene deres holde og vedligeholdelse af en elsket. Den nemmeste og mest effektive løsning - produktion og salg ressourcer. Også, kan du tjene fra samme producent leverer en bred vifte af artefakter. Selvfølgelig, bliver nødt til at gøre en lidt større indsats, men belønningen for arbejdet vil være meget større. Spillet selv giver en spændende mulighed for at deltage i lotteriet, men for at prøve lykken bare begynde at spille spillet online Mist.

Med hvert nyt niveau din karakter åbner en vis del af spillet steder, nye færdigheder og evnen til at bruge mere kraftfulde våben. Faktisk, dit arsenal, garderobe og vildt kort ekspandere i det omfang, det øger niveauet af din karakter.

Begynder at spille spillet online Mist, mange spillere hævder, at det er en Chur kompliceret og svært at forstå det. Men det er netop dette spil implementeret en mentorordning system: De første tre niveauer vil være op til dig at følge dine lærere - er spillere som om du har et vist kendskab til gameplayet. Fortsat at spille i Mist, når du når level fire, vil du have mulighed for at blive medlem af en af ​​klanerne. I det store og plads til udvælgelse er ikke så stor, men næsten alle klaner i spillet - meget stærk, og derfor bør du seriøst overveje, hvis du stadig tvivler på, at deltage i en klan gavne dig.

Det siges, at Mist spiller, der ikke kun behageligt, men også interessant - et af de få spil, der kan med rette kaldes en succes. Må ikke slentre, registrere og føle sig som en helt!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags