Monopoly Stjerne

Alternative navne: Monopoly Star, monopol

Spil Monopoly Star er et massivt multiplayer online spil hører til genren af ​​"økonomisk strategi", hvor du har brug for lidenskab, lykke, intelligens. Det er et fascinerende tidsfordriv med dine venner. Også behagelige følelser, som du får på en tabel spil Monopoly, i VIP-deltagere har mulighed for at overføre spil for at vinde sit eget elektroniske tegnebog.

Spil Monopoly dikterer reglerne så tæt på sin desktop-version (Monopoly, købmand, bankmand, millionær, etc. ). For nemheds skyld, er gameplayet automatiseret i Monopoly online, betyder det ikke miste din mulighed for at deltage i at foretage nogen økonomiske beslutninger. Det vigtigste mål med spillet Monopoly online er ødelægge dine modstandere, men det behøver ikke at være sig selv konkurs. Deres tilstand Monopoly online kan øges: at udleje eller sælge din ejendom, du ønsker at købe, før dette.

Før Monopoly spille online, så sørg for din computer opfylder systemkravene såsom: frekvens processor - 2GHz, 1GB RAM, Video Card - 128 MB. Monopoly registreringen ikke tager meget af din tid og nemt:

1. På forsiden skal du vælge punktet "Registrering",;

2. Angiv en gyldig e-mail;

3. Indtast en sikker adgangskode og gentage det,

4.. Tænk på figurens brugernavn og uploade en avatar, og indtast derefter dit rigtige navn, køn, fødselsdato og region bopæl,

5.. Vælg "Registrer".

Monopoly spil - et populært verdensomspændende økonomiske spil bord, som blev skabt af amerikaneren Charles Darrow. Spil Monopoly Star temmelig spændende, tvinger deltagerne til at vise følelser, foruden, spil Monopoly er en økonomisk strategi med temmelig enkle regler. I Monopoly kan spille online mindst 2 personer. Dit mål er at gøre modstanderen konkurs. Du vil blive Monopoly spille online og til gengæld kaste terningerne, bevæger sig i en cirkel med flere positioner - på så meget som faldt på terningerne. Dine handlinger i Monopoly online afhænger direkte i, hvad felt (celle sektor) vil du, det er, er der flere muligheder: købe en bank eller en bygning , til at betale løsepenge, hvis stedet er ejet af modstanderen. At tjene Monopoly online, kan du udleje eller sælge deres egen struktur og handling. I så fald, hvis transaktionen ikke har penge nok, kan du tage æren i spillet Matador.

Du vil være online for at spille Monopoly af de gamle regler. Det har en rektangulær spilleregler, vil du have rivaler, du ruller terningerne (virtuelle, i dette tilfælde). Monopoly spil vil give dig mulighed for at købe bygningen og at akkumulere midler. Skaberne Monopoly online herlighed forsøgte at forlade den maksimale lighed versionen af ​​spillet online med dens virkelige version. Jeg må sige, at de gjorde det: De første minutter af spillet Monopoly Star bogstaveligt blænde realisme, enkelhed, rimelighed og bekvemmelighed.

Monopoly spil blev oprindeligt placeret som et gratis spil, men der er også mulighed for at indsætte midler, for eksempel købe en VIP-status, der giver mange fordele. Men Monopoly onlin e er en valgfri betingelse: du kan ikke bruge dine penge og nyde Monopoly online!

Tjen penge Monopoly onlin e kan lege med andre spillere på penge under arrangementet (den vindende du kan bringe til WMR-pung) . Du kan også deltage i turneringen, der har en præmiesum. I Monopoly online, er der en anden måde at gøre - for at deltage i et affilieret program af projektet. De penge du har tjent Monopoly onlin e kan bruge i spillet eller sætte pung WMR.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags