Monsters vs

Alternative navne: Monsters vs

Spil Monsters vs online - er et gratis rollespil, som kampe er på det taktiske system.

For at forstå, hvad der er et online spil Monsters vs forestille før et monster. Meget mørk og nærmer slagtekroppen, med en enorm mund, blodskudte øjne? Fascineret, derefter registreret og springet sammen med andre spillere i Monsters vs online.

Deltag i spillet Monsters vs enkle og vil ikke tage dig lang tid. Den første ting, du bliver nødt til at gøre menuen Monsters vs registreringen er at vælge et tegn fra en af ​​fire løb, hvor hans race straks ville vide, hvad slags monster din forklædning vil for eksempel Zavriev, Mask, Daphne Fury (hver karakter har sin egen specialisering ), og først derefter du gøre op et navn. Efter enig med reglerne i spillet, vil du nødt til at indstille en adgangskode, som ville komme til at blande sig i livet af din monster. Næste du sætter din gyldige e-mail, og tillykke, registrering Monsters vs bestået. Nu kan du spille din karakter Monsters Vs.

Må ikke regne med, at når man ser, at din alle levende væsener i angst og chok flygte. Liv og blod for dette monster er fuld af overnaturlige problemer.

Spil online spil Monsters vs du bliver ikke let, fordi det er svært at holde i skak alle, når alle er det samme som du monstre! Animal magt og afklare forholdet med sine kløer og tænder var i en fjern middelalder og i moderne tid den moderne monster i det arsenal af de nyeste resultater inden for videnskab: de vanvittige og morderiske sprængstoffer, lasere, og der er endda en UFO! Du administrerer alt dette ville være let, behøver kun at følge reglerne: bare hoppe og ramte plet. Nå sand beherskelse, du er overbevist om, at alt dette er kun begyndelsen, og der er ingen grænser for perfektion.

Afspil Spil Monsters vs online er meget spændende, fordi nu tilgængelige variationer af karakter udvikling.

I Monsters kan spille mod tre typer af erhverv: pyroteknik, målscorer og Energizer. Men for at begynde at bruge de færdigheder felt valgte du bliver nødt til at bruge et bestemt våben i kamp. Når du åbner en færdighed du nødt til at lære det, kan det gøres for point færdigheder, som vil blive givet, når et nyt niveau af din karakter.

Monsters vs online spil har sådan en graf som en tone. Tone bestemmer udholdenhed af din karakter. Helt i hver kamp du bruge en del af tonen. Men hvis din monster helt løb ud af tone, så skal du straks købe en cocktail eller en stjerne for alvor. Også tak til stjernerne i spillet kan du få andre bonusser, men de praktisk talt ikke påvirker styrken af ​​din karakter, så enkle og realschiki spillere er næsten lige med hensyn til styrke.

Hvis du foretrækker massive kampe, er dette spil skabt for dig. Du vil være i stand til at deltage i klaner andre spillere, og for dem, der foretrækker at kæmpe alene en lang række interessante opgaver og quests for enhver smag i butikken. Det skal bemærkes, at i dette spil er værdsat ikke kun magt, styrke og frygt for omkredsen skikkelse, men også ressourcestærke, snu og god logisk tænkning.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags