Mit hospital

Alternative navne: Mit hospital

Game Mit hospital opretter en avanceret klinik.

Medical tema i den virtuelle verden er ikke særlig udviklet, men fordi nye ting altid tiltrækker opmærksomhed. Senest har spillet My Hospital vist sig for Android, men millioner af spillere har allerede formået at lære at kende det. Men hvis du foretrækker at have det sjovt på din computers store skærm, er dette også tilgængeligt. Lovers af medicinske simulatorer tilbydes en simpel Min Hospital registrering. Du kan indtaste dit navn i et specielt felt på hovedsiden af ​​spillet eller indtaste det via Facebook. Vi vil også gerne glæde spillerne om, at produktet er helt russificeret, og derfor er der ingen problemer med forståelse. Den er designet til alle aldre, og vil være interessant både for børn og deres forældre. Dette er en fremragende grund til, at hvert familiemedlem udvikler deres egen klinik for regelmæssigt at sammenligne resultaterne.

Perfect til læge.

At begynder at spille på mit hospital, vil du først blive vist en kort video. Forestil dig at du er en studerende, der er uddannet fra et medicinsk universitet, for hvilket alle veje er åbne. Når du kommer hjem, opdager du en pakke fra sin bedstefar, hvor han lægger kortet og nøglen. Efter at have passeret stien, der er angivet på diagrammet, står du foran den store bygning af medicinsk center, og nøglen er lige fra den.

Dedulya i hans brev oplyser, at denne klinik nu er din, og som leder kan du træffe beslutninger om arrangementet. Ja, der er bedstefædre! Da du er nybegynder, ikke kun i medicin, men også i ledelsesposition, har du en god assistent tildelt dig. Hun vil lede gennem alle de indledende faser af organisationsprocessen og fortælle og vise, hvad der skal gøres for at strukturen skal begynde at arbejde.

  • Open registry
  • Receive den første patient
  • Vi skal levere det største eksisterende kabinet
  • Have flere medarbejdere
  • Grow medicinal plants
  • Start laboratoriumets arbejde
  • Brug dine potioner og vitaminer
  • Send folk til de rigtige people
  • Expand struktur
  • Customer friends

Læringsprocessen er lang nok, og hvis du aldrig har spillet lignende simulatorer før, vil du helt sikkert ikke komme ind i en blindgyde, når det ikke er klart, hvad du skal gøre næste gang. Men selv når den vigtigste proces med aktiv læring er afsluttet, vil assistenten ikke forsvinde og vil ofte smide nye oplysninger, råd eller opgaver. Du skal arbejde kontinuerligt, især i begyndelsen, når der ikke er noget endnu. Når du spiller My Hospital spil, vil du opdage snesevis af nye sygdomme og finde medicin til dem. Men husk, at patientens genopretning kræver ikke kun piller, men også et behageligt miljø. Når en patient føles behagelig, er hans opsving meget mere effektiv. Husk dette, prøv at skabe komfort i værelserne. For at gøre dette skal du besøge den virtuelle butik og vælge de tilgængelige indretningstyper.

What ellers glæder sig, spillere er ikke bange for disse skræmmende navne på sygdomme. I mit hospital iPlayer forårsager de et smil frem for frygt. For eksempel, hvis en patient har hovedpine, har han brug for en kravelæge. Sådanne sygdomme som "glatte lunger", "ispalmer" og "chili i halsen" vil også blive opfyldt. Men til hvilken læge at sende dem, for at finde ud af, fordi der er mange timers spændende gameplay foran.

. Endelig vil jeg gerne nævne et mere behageligt øjeblik hver time, spillere vil sende gaveæsker. Men du kan ikke åbne dem med det samme, men samle dem for at modtage en mere værdifuld gave senere. Du kan også studere de personlige filer fra læger og patienter, og endda se deres tanker og kommentarer, som vil hjælpe dig med at forstå, hvad de har brug for.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags