Min Fantastic Park

Alternative navne:

My Fantastic Park - gratis browser spil, der simulerer forlystelsespark. Forestil dig en lys, smuk, fyldt med latter og glade hvin område, hvor folk kommer for at flygte fra hverdagens problemer. Alle nogensinde besøgt et sted som dette, og sandsynligvis mere end én gang. Du måske tror, ​​at spillet My Fantastic Park tilbyder et virtuelt besøg park og ride på gynger. Nej, hvis du ønsker at prøve dig selv eller at gynge - please. Men brugere af denne usædvanlige spil planer vidtrækkende og grandiose. Når du tænder op her ikke som en besøgende, og den rolle, instruktør! Du er nødt til at oprette din egen forlystelsespark og så, hvad sjovt det vil være, hvor mange af dem vil være, og hvad det kan tiltrække publikum - afhænger kun af dig selv. Bliv større indsats for at gøre det mere attraktivt din skabelse for folket. Men for at tiltrække børn, voksne og selv de ældre - det er dit primære mål. Hvad en fornøjelse at være på dig, selvom smuk og fuld af gode ideer af projektet ikke vil være populær, men territorium dine ejendele vil blive øde og dyster?

Deltag i et spil My Fantastic Park - en dør til en verden af ​​sjov og god humor. Påfyldning i et par felter, får du stillingen som direktør og at påbegynde deres første opgaver. Min Fantastic Park registrering skal kræve følgende oplysninger: navn, password, e-mail-server. Derudover er du nødt til at læse reglerne og accepterer Vilkår og Privacy Policy. Nu kan du nyde gameplayet i browseren, selv hvis din computer ikke opfylder de høje og systemets parametre.

Begynder at spille spillet online My Fantastic Park, vil du finde dig selv på en øde område af parken. Her så vil udvide sine aktiviteter. De første to justeret attraktion - og dette sted er ikke så ked af det. Udvidelse af en af ​​dem - og de første besøgende ser tilbage med renter på ny mirakel, at du er. Derefter, under din tæt overvågning alt går som smurt. Opdeling af parken i zoner. Indstilling forskellige attraktioner lige fra små og slutter skala. Telt målskydning, dynamometer, legeplads, dukketeater - alt dette er kun begyndelsen. Over tid vil du og Gammeldags og rum i forvridende spejle, og en tryllekunstner, og rumfærge samt rutsjebaner og rædsel vej og racerbane. Hvorfor ikke et sandt paradis? Og ejeren af ​​det hele - du.

Prøv at hædre herredømme dit område. For eksempel giver 200 enheder af sand spor. Naturligvis skal det bruges til gavn, nemlig retten til at lægge spor for besøgende til attraktioner. Glem ikke at installere flere kiosker, vil de helt sikkert være i efterspørgslen. Husk, at du gør det, er det ikke af hensyn til dig selv og for de mennesker. Din succes vymerivaetsya nøjagtigt ved, hvor mange mennesker kan være interesseret. Som du ved, at folk så forkælet nu og fordelene ved civilisation, så de alle tjener mest spektakulære!

My spil Amusement Park uudviklede så indsatsen investeret tilbage til dig hundredfold. Efter alt, behøver besøgende ikke bare gå der i hobetal, og betale for fornøjelsen park dollar, der går i lommen. Profit gør dig selvtillid og et godt incitament til at forbedre deres afkom.

At spille My Fantastic Park du først nødt til at fodre. Som uden det opbygge og udvikle forlystelser? Ressourcer er opdelt i fire hovedtyper:

- Byggemateriale (sten, metal, maling)

- Dele (maskiner, motorer, elektronik)

- Ideen (kreative ideer, planer, forskning)

- Nature (naturlige materialer, planter).

Når spillet Amusement Park kræver råvarer, så der er måder sin produktion. Hvordan kan vi få ret? Ja, meget anderledes, indsamle råvarer efterladt af besøgende, forsøger at gætte de rigtige kort lagt ud boostere, der kan lure i sæt af råvarer, komplet opgaver og bevæge sig op niveauer i bytte for gaver, afhente materialer under rengøring forhindringer, som klipper og rødder, spille Wheel of Fortune. Desuden er der mulighed for at købe premium valuta (diamanter), som er udvekslet for råvarer.

Start My Fantastic Park for at spille lige nu, og indse, at sådanne renter er propfyldt med gameplay elementer. Du vil aldrig kede dig! Bekymringer om stigende faktor underholdning attraktioner fange så tiden går hurtigt. Upjers selskab gjorde alt for din nydelse! Så skynd dig samme omhu for at vurdere skaberne!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags