Mine Lands

Alternative navne: Mit Land

Blandt de mange forskellige online-legetøj står Mine Lands. Specifikke systemkrav er ikke her, at blive en af ​​de spillere i dette spil, behøver kun at få adgang til internettet med absolut enhver computer og en webbrowser på en af ​​de nyeste versioner.

Spillets plot er simpelt: My Land inviterer dig til at blive hersker over en af ​​Byen er opdelt i dele af imperiet og kampen om dominans i andre områder af dens andre herskere såsom små stykker af den engang så store imperium. Bliver nødt til at kæmpe for den magiske sorte perle. Er en ressource, er i besiddelse af, som giver dig privilegier til tider. Det kan findes i utallige quests, men du kan købe for penge enhed. Min Jord spil, som kan deltage både børn og voksne, er meget let for begyndere. Jeg må sige, at mine Lands online tilmelding helt enkel og let procedure, dette spil vil fortælle dig, hvad der vil være det næste skridt. For eksempel kan du vælge den by, der snart vil få din helt og hans fødder, hvilket gør det en velstående og vellykket. Til dette behøver du kun udfylde felterne, den ene med navnet på hans helt - login og indtaste adgangskoden i det relevante felt. I dette tilfælde skal du også vælge en race, vil tilhøre din karakter. Deres spil Mine Lands tilbyder fire: lyse og mørke elvere, dæmoner og riddere. Hvem er god og hvem der er - det onde, her er let at forstå: mørke alfer og riddere repræsenterer lyse og mørke alfer og dæmoner - mørke. Hver af dem har et online spil Mine Lands involverer 8 typer af tropper. Det omfatter repræsentanter for forskellige håndværk: tryllekunstnere, healere, pile og andre lejesoldater. Der er også en særlig slags og - monstre.

Light Elves - Magic lever i skove med enorme vandfald. Riddere - bebor det Hellige Land.

Dark Elves (Drow) - gemmer sig i skovene i the Damned.

Demons - foretrækker et dødt land.

Hver af dem har en form for bonus i spillet til visse militære enheder og, selvfølgelig, i udvinding af ressourcer. For eksempel alfer bonus betales for udvinding af træ, og en bonus for at bekæmpe enheder, de modtager som healere. De har evnen til at genoplive efter kampen. Knights udstedte bonus for korn og guld. De kan også bære i din rygsæk to gange andre. Dark Elves får opmuntring til træ og jern, og bonusser, de er berettiget til en enhed som tryllekunstnere. Dæmoner i nettet til udvinding af sten, og som andre privilegier, kan de under angrebet være stærkere end andre racer i tredje. Så de får et plus som lejesoldater. Således ser vi, at balancen i 3 løb, der er perfekt, og at vælge en af ​​dem kan du nå toppen takket være de individuelle egenskaber og færdigheder inden for det valgte race.

Og for dem som ikke kan vente med at spille spillet online Mine Lands og tilføjer, at Black Pearl - er ikke kun en magisk ressource. Det kan ikke blive ved plyndringer. De kan betale for unikke services. Udover denne særlige trofæ, er der flere vigtige naturlige ressourcer, der vil være nyttige for udvikling og forbedringer:

- Tree

- Korn

- Stone

- Gold

- Jern.

Disse fem ressourcer kan udvindes på forskellige måder, så - for øjeblikket på lager, men du kan udtrække dem fra fjenden, opfange hans butik. Dette kaldes en kamp mission i spillet. Spillerne har også ikke-kampopgaver. For eksempel kan du udforske riget, til at spionere, overvåge eller endda kolonisere og alle, medmindre naturligvis arbejde.

In My Lands spiller en meget let og sjovt, venter du på nye eventyr og følelser, bortset fra at du vil møde en masse nye venner.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags