Mystery

Alternative navne: Mystery, Mystery

Mystery Online - gratis multiplayer online browser-baseret spil, som er designet til at bryde mønstre af repræsentationer af multiplayer online spil. Det skal bemærkes, at online spil Mystery er en analog kort. Mange tror måske, at de mest spændende og også den mest kostbare kortspil - selvfølgelig poker. Men detaljerne i kortet rollespil er sådan, at spillerne kun spiller deres dæk, og mange sjældne kort er rækkefølgen af ​​flere tusinde dollars. Så kortet brætspil mere end en gang vil konkurrere med anerkendte forlystelser som poker, blackjack og andre. I almindelighed, spille online spil Mystery interensoe være meget præcist for dem, der aldrig har leget lidt i stationære rollespil.

Deltag i spillet Mystery er enkel og ligetil. Alt du behøver at gøre - at udfylde dit brugernavn og password. Udviklerne har sørget for at kontrollere Mystery ikke tage lang tid og var ikke træt maksimum.

Så tilbage til spillet. Hvad er - kort rollespil? Dette er analogt til de sædvanlige rollespil med en advarsel: alle de begivenheder, der sker i spillet, der er beskrevet på kortene. Hver slå en spiller sætter på banen og spille et kortspil situtsiyu beskrevet deri. Mystery online spil, der er ikke undtagelse i denne henseende, men bør være opmærksom på nogle detaljer.

For eksempel kan du ikke mindlessly spredes, når de mest magtfulde kort, fordi hver karakter har en vis mængde energi, der er delt mellem hver af de seks elementer, der hører til registrerer kortet. Faktisk af de elementer i spillet Præsenteret ild, jord, vand, luft, død og neutralitet, hver af dem påvirker, hvor mange af dem, eller andre kort du kan bruge. De skildrer monstre, der vil angribe dit hold første fjende. Dybest set, kan spillet betragtes som ganske sbalansirovannnoy. Men Mystery spil online er ikke så nemt som det ser ud ved første øjekast: den hage er, at nogen held kan smile på layoutet kort, og nogen - no. Og så gameplayet bliver meget lig at fjerne slik fra en baby. Så princippet er dette: Hvis du kommer til en masse energi af vand, vil den mest rationelle monstre angribe netop denne katastrofe, fordi de vil gøre mest skade på din antagonist.

Overraskende element i spillet - neutralitet, som kombinerer alle de funktioner, andre elementer, og når du bruger en neutral kort, der forbruger energi alle de magiske elementer sammen. Cards dette element kan med rette betragtes som den mest succesfulde og sjældne. Undvære disse kort i kamp er det i princippet muligt, men ser på, hvordan magtfulde, som regel er de monstre - det er logisk at antage, at spille spillet online Mystery disse kort værd. Online spil Mystery ganske iørefaldende i dens interface.

Umiddelbart efter registrering vil du spille Mystery smule usædvanligt, primært fordi den første ikke er let at navigere, og hvordan det, der sker i spillet. Den bedste løsning for dig, vil trek til NPC'ere udsteder opgave. Således på en diskret måde, du kommer til at kende mekanikken i jagten online spil og kan hurtigt blive involveret i processen.

Hvis det ønskes, kan du endda blive en magtfuld troldmand og overraskende, men vejen til Tower of Magi hårdt og tornet. Under din træning, er du nødt til at udføre opgaven så vanskelig og bare ensformigt, arrangere uddannelse kampe, der ikke vil bringe dig erfaring, og først efter nogen tid dørene svinge åbne Mage tårn foran dig, og du kan lære noget nyt i hendes paladser.

Afspil Mystery værd, fordi kun der kan du føle charmen kort-og rollespil til at forstå, hvad der er - at være i stand til korrekt at identificere deres muligheder og bygge taktik, på udkig efter en kampsituation. Og alt dette - på kortene! Må ikke slentre, registrere og begynde din magiske rejse.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags