Mythos

Alternative navne: Mytologi

Mythos Online - rollespil, gratis, historien om skabelsen, som fortjener en særskilt note. Sagen er, at på et tidspunkt spillets udvikling var frosset californiske studie, fokus på og samtidig udvikle spillet Hellgate: London. Derefter blev retten til at omarbejde projektet købt af koreanske udviklere, der i alvorlig grad vil tage op i spillet og bringe det til at tænke på. Efter nogen tid, har udviklerne præsenteret for verden barnet afsluttet. Mythos online spil, at det ville være interessant for enhver fan af den berømte serie Diablo, fortæller om en række mytologiske kampe og legender i oldtidens Grækenland.

Deltag i spillet Mythos vil ikke tage dig meget tid. Tag det som du kan på hjemmesiden, eller direkte i selve spil-klienten, og her og der vil du nødt til at indtaste de samme data: kontonavn, din e-mail-adresse og adgangskode for at få adgang til din konto. Efter at den mail, du modtager meddelelse om, at registreringen Mythos færdig, og du kan begynde at spille.

Online spil Mythos er slående i sin usædvanlighed. En af dens vigtigste funktioner virker, at det faktisk er afslappet. Hvad betyder det? Ja det volumen publikum, at dette spil ville være ligesom, virkelig virkelig stor. Faktisk først og fremmest har udviklerne sørget for, at når det spil, du ikke har nogen problemer, men kun kontinuerlig uendelig fornøjelse. Og dybest set, vi kan roligt sige, at de har styr på opgaven med entusiasme.

Nøjsomhed interface - det er det vigtigste idé om spillets designere: intet overflødigt, kun niveauet for sundhed, mana og stave piktogrammki som du har tildelt til venstre og højre museknapper. Det samme design udtrykkes ved askese og selve gameplayet. For eksempel klassen system overrasket af sin fleksibilitet og enkelhed. For eksempel, du altid spillet en troldmand, men på et tidspunkt indså, at det ikke er dit, og besluttede at ændre deres specialisering. Og så skal du gå til udviklerne til at gøre indrømmelser. Ingen skabelse af nye figurer, alt hvad du skal gøre - er simpelthen at komme til den nærmeste by og ændre der en speciel klasse på NPC for et nominelt beløb af leg penge.

Mythos onlyn spil er ikke overbevisende for sin originalitet, og sige noget lignende indstilling - ikke længere en nyhed. Men her er design af alt hvad der sker i spillet - det er hvad der gør spillet langsomt, men sikkert bevæger sig op ad stigen af ​​succesfulde online-produkter. Sandsynligvis spillet en rolle her er en interessant idé og designere forsøger at gøre spillet verden lidt tegneserieagtige, gør maling i de barske fortællinger om gamle græske myter. Og selv skræmmende Cyclops i dette spil noget som en cirkus bjørn, vraltende fra fod til fod og skelende øjne.

Vælg et løb i spillet har absolut ingen effekt på gameplay og funktioner af den karakter, så starter spillet online spil Mythos, blot henvise til deres æstetiske præferencer. Nu et par ord om hvert løb: Mænd - noble, kloge og stærke helte, hvis udnytter hans berømmelse spredt sig til mange provinser, Cyclops samme - det bondeknold og godmodig, men deres styrke skræmmer alle, der mindst én gang med dem stødt. Satire - født eventyrere, altid op til noget og får op, godt Gremlins - er den eneste race, der taler videnskab "du", og med god grund, fordi kun de kender hende - i fremtiden.

Kun i spillet er tre spil-klasse: Pyromancer - lords af ild og onde ånder jægere. Bare kalde dem underdanig Infernal og fyrig våben besiddelse. Spil online spil Mythos denne klasse bliver ikke let, men ingen Menie interessant.

Blood Knight - en helt, en godt slidt og har været i mange kampe, hvis våben er en gigantisk kæmpe sværd eller Battleaxe. Riddere har evnen til at bære tung rustning.

Samme ingeniør - en dygtig opfinder, som er indeholdt i det arsenal selv skydevåben. Bortset fra ham, kan ingeniører anvende sprængstoffer eller endda bygge en fælde.

Sammenfattende er det værd at bemærke, at spille Mythos ville være rart for alle, der ikke er fremmed for historien om det gamle Grækenland, og som har altid drømt om at føle den virkelige helten af ​​de gamle myter. Skynd dig, er drømmeagtig verden venter på dig!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags