NBA 2K14

Alternative navne: NBA 2K14

NBA 2K14 - sport, nye basketball simulator. Spil NBA 2K14 frigives i verden ikke så længe siden, bare lidt mere end en måned siden. Men da dette er en stor serie femtende "show" kun henholdsvis med de forbedringer. Oprindeligt udgivet version af NBA 2K14 pc, og planen for at fremme spillet vil være tilgængelig for Xbox One og PlayStation 4. Det viser sig, at selv i de fremtidige planer for spillet vil være tilgængelig i version

NBA 2K14 android.

Kun her for at føle sig meget gameplay, hvis du bare kan downloade spillet NBA 2K14. Her er blot en begyndelse til at rådgive, at du har læst de leveres til dig og tjek NBA 2K14 videoer og screenshots.

Eftersom enhver computer spil har sine egne kendetegn og størrelse, der ikke kan holde nogen computer, producenterne angiver de nødvendige systemkrav til en god passerer spil. Men i spillet NBA 2K14 systemkrav er behov for så hurtigt som muligt højere værdier. I en anden sag, du bare give det problemer og besvær.

Designere, selskabet 2K Sports, besluttede Pocar Real Real fans af basketball og sat på forsiden af ​​spillets største amerikanske basketballspiller LeBron James. Han optræder også i spillet på vegne af hans rigtige team.

I spil NBA 2K14 vil deltage i tillæg til den allerede tilgængelige der, og hold fra Europa, i mængden af ​​fjorten berømte teams.

I dette spil behøver du ikke at anstrenge sig for at kæmpe mod de frygtindgydende monstre i dit liv, eller at opbygge et strategisk skridt for skridt hele kæden for at forbedre og øge din gaming liv. Der er ikke sådan.

Her vises du som spiller i en af ​​dit valgte basketball team. Og det vigtigste og eneste - Din opgave er at spille, hit, hjælper i det område af basketball felt. Det er sådan en slags sportslig kamp, ​​men uden de kolde våben og ubevæbnet kamp.

I modsætning til tidligere spil, denne version har et par ændringer og tilføjelser

• Poumnevshie modstandere;

• Forbedret atmosfæren

• Silly allierede;

• Tilføjet kommandoer;

• Forbedret grafik.

Poumnevshie modstandere - deres forbedret kunstig intelligens.

Forbedret atmosfære - brandbomber atmosfære basketball show, underholdt i pauserne charlidershi.

Silly allierede - set nogle dumme dit team, og du nødt til at stamme.

Tilføjet kommandoer - som det er blevet sagt, hold fra Europa.

Forbedret grafik - høj kvalitet grafik, spores i detaljer de store aktører i ansigtet og de omkringliggende fans.

Også i denne version er tilgængelig resumeer opdateret på baggrund af resultaterne af det sidste transfervindue. Hvad tilføjer endnu mere realisme for dem, der ser frem til at frigive en ny version af verden.

Spil NBA 2K14, som det er blevet sagt, virkelig glade fans af denne serie af spil, kvalitet grafik og relevant lyd. Ligesom i virkeligheden. Sidder ved deres skærme skærme du vil forårsage en følelse af at være på basketball arena.

Så fortsætte. Vellykket du spiller!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags