Neolands

Alternative navne: Neolands

Neolands Online - multiplayer browser spil, gratis, som har en dejlig russisk lokalisering og relateret til den stil af fantasi. Ved genre online spil Neolands Online otnostitsja fra del til rollespil og dels til den strategi, fraskilt enorm mængde af quests. En anden behagelig overraskelse for projektet er, at hver spiller kan bidrage til udviklingen af ​​selve projektet og gaming univers.

Register Neolands spil tager ikke meget tid. Alt, hvad der kræves af dig - angive en konto og adgangskode til sikker adgang. Og når din skærm vil vise en meddelelse om, at registrerings Neolands komplette, kan du roligt starte spillet.

For nylig, meget ofte viser det sig, at de fleste moderne spil har deres egen livscyklus, efter at have kommet til en ende så langt som, hvordan spillet spiller ud og væk med løbet i sit marked. Neolands online spil er meget lys og et godt eksempel på den slags arbejde kan gøres online gaming community for udvikling og vedligeholdelse af brand foretrukne spil. Spil Neolands kan selv de, der aldrig har set et online spil.

Administratorer er meget tæt ser gameplay og tror på, at orden og rettidig bistand i de problematiske spørgsmål i spillet - det er et af de prioriterede områder for administrationen af ​​spillet. Det er fordi spillet multovodstvo strengt forbudt. Efter registrering af tegn, du oprettede er tildelt sin egen individuelle totem, og hans opfattelse er bestemt af tidspunktet på dagen, at du har afsluttet registreringen.

Distribution karakteristika af dit spil helt - det er din egen virksomhed, og ingen vil gennemtvinge sit valg ikke vil, men ikke rabat det faktum, at forskellige typer af klasser har et større behov for ydeevne og en mindre - andre . Naturligvis er fastsat for de forskellige klasser og forskellige sorter af udstyr, som altid kan købes i specialforretninger beliggende i det centrale torv i enhver by. Til din rådighed for uddeling, er fem egenskaber: styrke, sundhed, intuition, intelligens og respons. Neolands online spil, hvor du ønsker at veje alt, før du deltage i fordelingen af ​​point for dit spil karakter.

Er ikke gået væk i spillet og håndværk specialisering. For at lære et bestemt håndværk, bliver du nødt til at købe en speciel bog. De sælges i biblioteket, som ligger på Garden Street. Klaner i spillet arbejdede ud godt. Faktisk, for at skabe en klan, skal du bevæbne dig med en vis mængde af finansiering til at trække din orden ikon størrelse til 14x14 og har en klan site. For dem, der har problemer med det sidste afsnit, kan vi rådgive at bruge specialiserede hosting virksomheder, der har evnen til at skabe steder for guild skabelon.

Faktisk hver klan har mulighed for at vælge en af ​​de modsatrettede kræfter sammen: Let, Darkness, Equilibrium eller kaos. Lige ved hånden evnen til at opbygge og udvikle deres egen klan landsby, som i sidste ende kan blive til en enorm fæstning, som vil være en løsning for dig og dine holdkammerater. Glad for, at tilstedeværelsen af ​​slottet, lauget modtager specifikt spil bonusser. Som du kan se, at spille spillet online Neolands vil være meget pænere, hvis du tilmelder dig dine medmennesker venner.

Opsummering alle ovenstående, jeg må sige, at Neolands - charmerende og svoeboraznaya spil. Svoeobrazanaya fordi det er meget vanskeligt at bringe i et bestemt mønster, er på grund af den åbne og høj kvalitet administrationens arbejde. Tilmeld dig, og sørg for, at du ikke spiller Neolands aldrig kede!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags