NeverFate

Alternative navne: NeverFate

Populære gratis browser fantasy spil NeverFate online-tilbud om at deltage i multiplayer-kampe, for at forbedre sine kampfærdigheder, lære magiske trylleformularer, udføre spillets opgaver, tilslutte sig forskellige grupper og endda handel. For at opnå alt dette, behøver du kun en computer med internetadgang og sæt den på en af ​​følgende moderne browsere:

 Google Chrome version 5. 0 (eller højere)

 FireFox 6. 0 (eller højere)

 Opera 11. 10;

 Internet Explorer 7.

Det første skridt på vejen til en underholdende tidsfordriv - Deltag i spillet NeverFate. Og det består af følgende instruktioner:

1) din gyldige e-mail;

2) Bevis for dens gyldighed ved modtagelsen af ​​brevet til adressen koden. Kode skal kopieres og placeres i den anden side af sektionen Registration NeverFate;

3) figurs navn, samtidig fungerer som et login at deltage i spillet,

4) visse personoplysninger. Vær sikker på at omfatte den faktiske fødselsdato, ellers efter afsløring af svig, din karakter kan straffes eller endog blokeret. På anmodning kan også gøres til sit nuværende navn, bopæl, hobbyer, arbejde osv.

5) Ligestilling af tegn skal være den samme som din, fordi ellers vil alle står over for samme lås. Her vil det være nødvendigt at bestemme klassen af ​​din fremtid hero (kriger eller troldmand).

Det endvidere er nødvendigt at stifte bekendtskab med den brugeraftale (du finder den på forsiden), med god samvittighed at bekræfte deres accept af det og fuldstændige, så trin NeverFate online registrering. Ved at klikke på den rigtige, som ligger i bunden knap, flytter du til siden "Afsked" hvordan du spiller spillet online NeverFate. Efter læsning, klik på "Næste" og få en anden farvel (men fra lokale højere magter). Og kun efter at have klikket på knappen, vil du endelig begynde at spille NeverFate.

NeverFate online spil er et hjem for mange forskellige karakterer, men alle af dem har følgende grundlæggende karakteristika:

= Strength hero skade + kapacitet sin rygsæk,

= Agility dodge;

= Intuition kvalitet kritiske strejke,

Sundhed = antal vital energi

Mana = mængde magisk energi

= Kvalitet Intelligence helten magi skade,

= Luck i alle aspekter NeverFate online;

Charisma = forholdet mellem helten andre skabninger.

Alle en bred vifte af knive, som du skal spille spillet online NeverFate, kan grupperes som følger:

 Swords,

 Knive;

 Axe, økse,

 Dubina, hamre

 Stave.

For at blive en mester i nogle type våben, du har brug for at udvikle disse færdigheder.

Inden for magi online spil NeverFate prale tilstedeværelsen af ​​14 klasser, som hver især kan foreslå at bruge unikke genstande og besværgelser

1. General Magic.

2. The Magic of Light.

3. Magic mørke.

4.. Kaos.

5.. Fire.

6. Jorden.

7. Vand.

8. Air.

9.. Træ.

10.. Metal.

11. Space.

12.. Time.

13.. Mentalt stof.

14.. Fysisk materie.

Hvis du ikke kan beslutte, hvilken form for klasse du kan lide mest, kan overfladeaktive forstå dem alle. Men hvis du vælger en ting, vil det være es i denne retning.

Tøv ikke: Spil NeverFate - derefter tilbringe deres fritid på en meget underholdende måde. Selvfølgelig er i denne korte gennemgang ikke er dækket af en masse interessante detaljer, men læser dem, vil du være i stand til at "Encyclopedia", som ligger på den officielle hjemmeside for spillet. Hvis du vil have utroligt eventyr og endeløse vidder af kommunikation, slutte sig til os!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags