Aldrig Lands

Alternative navne: Aldrig Lands

Never Lands online - fascinerende fantastisk spil, der vil imponere fans af interessante eventyr. Aldrig Lands online spil er en samling af de mest interessante genrer, såsom, for eksempel, strategi, og mange andre quests. Spil spillet online Aldrig Lands bliver interessant at alle - både børn og voksne. Med et hoved nedsænket i den fascinerende gameplay, kan du personligt påvirke udfaldet af begivenhederne i hele verden. Det vil være en stor pause fra monotoni af hverdagen!

Never Lands Online spil kræver ingen store edb-krav. Alt hvad du behøver for at spille er operativsystemet Windows XP / Vista / Windows 7, den mest almindelige lydkort, tastatur, mus, web browser og en internetforbindelse. At spille aldrig Lands har brug for at oprette din profil i spillet, dvs det er nødvendigt, at registreringen er udført Aldrig Lands karakter, hvem ønsker at spille. For at gøre dette i en særlig form på webstedet for at indtaste navnet på den karakter, som du ønsker at spille, skal du vælge en adgangskode og sende e-mail, så det gik til en anmodning om en bekræftelse af registreringen. Aldrig Lands korrekt registrering ikke er forskellig fra den procedure i sådanne spil er enkel og forståelig. Deltag i spillet Never Lands ender her, så kan du gå direkte til spillet.

Never Lands online spil blev skabt i 2004, så det er en af ​​de første velkendte og helt populære massivt multiplayer online rollespil spil. Men da spillet har ændret sig meget siden fremskridtene ikke er på plads, er udviklere konstant suppleret med nye og interessante detaljer "goodies". Udviklingen af ​​spillet er konstant både i teknisk henseende og med hensyn til det stadigt stigende antal af spillere. Gennem dette spille spillet online Aldrig Lands vil være meget interessant og spændende. Spillet er gratis, så flere mennesker er begyndt at spille det! Hvis en spiller er villig til at investere penge i spillet - så han får mulighed for. Naturligvis fra begyndelsen af ​​spillet brugeren er svært at tjene erfaring og kamp. Denne udvikling var hurtigere og nemmere, kan du bare sætte spillet i nogle pose penge.

Hver figur i spillet har forskellige funktioner såsom:
• Sundhed
• Smidighed
• magt
• held
• viden, og mange andre.

Også, hver spiller har 33 forskellige færdigheder og evner 38. Udvikling af parametre og egenskaber, som kan betragtes som den vigtigste, kan du oprette en unik karakter. Disse karakteristika skal vælges i henhold til den individuelle spillestil. Således Lands aldrig spille for hver bruger en unik karakter, at han personligt har oprettet. Optjene erfaringspoint i spillet, kan du deltage i forskellige kampe. I dette tilfælde, så snart et tegn når et nyt niveau, vil det åbne op for nye muligheder, såsom forbedrede personlige egenskaber, nye våben, nye tøj og ting. Spillet var ikke uden "magic doping", får brugeren alle mulige eliksirer, potions, ruller, hvilket i høj grad forenkle processen af ​​spillet. Alle af dem er øget eller andre karakteristika af den karakter, men i modsætning til de kompetencer, der er blevet optjent af erfaring, gør det kun for en kort periode. Derfor må de kun anvendes i situationer virkelig er nødvendigt og klogt at maksimere den midlertidige fordel.

Penge i spillet kaldes vantro. Alt, hvad jeg ønsker at købe eller sælge, udveksles på dem. Det kunne være noget, såsom tøj, våben, forskellige andre produkter. Brug din rigtige penge spil, kan du købe unikke artefakter, der er langt stærkere end standard.
Kan tjene erfaring i at bruge en bestemt profession. Valg af en klasse og dens arbejde, kan du ikke kun tjene erfaringer, men også af ikke-tro.

Spillet har sådan profession:
• erhvervsdrivende
• Dr.
• alkymist og mange andre.

Spillet kan også kombineres i klaner og familier. Det er muligt at oprette din egen klan eller deltage i en eksisterende.

Spilleren vil blive givet mulighed for at forene deres kræfter, som:
• Light
• Chaos
• Darkness [_7_ ] • skumringen

Naturligvis hver kraft har unikke evner og færdigheder, som er forskellige fra resten.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags